Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Θέμα: Υγρασια

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ειρηνη
    Περιοχή
    Γλυφαδα

Προεπιλογή Υγρασια

Καλησπέρα..
    Έχω ένα ψυγειοκαταψυκτη Hotpoint Ariston – συνήθως - ρυθμισμένο στο -18 και στο +5 αντίστοιχα (είναι οι τιμές που παίρνει μόνο του μετρώντας την θερμοκρασία του περιβάλλοντος).
    Το τελευταίο τρίμηνο το ψυγείο μου δημιουργεί υγρασία.. Π.Χ. - έχω πεπόνι μέσα σ’ ένα δοχείο.. Στο καπάκι θα δημιουργηθούν σταγόνες.
    Άλλαξα την θερμοκρασία – μου επιτρέπει – χειροκίνητα και το έβαλα στους +4 αλλά εξακολουθεί να παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα...
    Καμιά ιδέα;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το avatar του χρήστη duomax03
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλώς την Ειρήνη. Πρέπει να έχεις κάποια διαρροή αέρος. Ξεκίνα να ψάχνεις από το λάστιχο της πόρτας. Αν είναι αυτό, οφείλεται σε δυο λόγους :

• Υψηλές θερμοκρασίες μέσα στο σπίτι ( ειδικά αν δεν υπάρχει κλιματισμός )
    • Δεν γίνεται σωστά η ανακύκλωση του αέρα μέσα στο ψυγείο ( τσεκάρεις τα vent – κοίτα σχήμα )

duomax3

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Καλημερα,
    εχω ενα παρομοιο προβλημα σε ψυγειοκαταψυκτη Ariston μονο που στο δικομου η υγρασια παγωνει στη πλατη της συντηρησης.Εκανα αποψυξη και στον καταψυκτη και στη συντηρηση αλλα το προβλημα επανερχεται μετα απο μια βδομαδα.Απο οτι ακουω ο ανεμιστηρας λειτουργει οταν ειναι κλειστη η πορτα της συντηρησης, και τα λαστιχα ειναι σε αριστη κατασταση.Μηπως ηπαρχει καμμια ιδεα και για μενα?

Thanks Γιαννης.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας