Βάλε μια photo από τον παλιό.
Δεν έχω την τιβι δίπλα μου Σπύρο. Μόλις την έχω θα επανέλθω.
Γιάννη αν κατάλαβα καλά λες πως ο παλιός είχε το focus/screen από τα πινς του μ/σ, αν εννοείς αυτό μάλλον κάποιο λάθος θα κάνεις το πολύ πολύ να μην είχε screen και να το έπαιρνε από το focus με διαιρέτη τάσης αλλά focus πρέπει να έχει.
Σπύρο όπως είπα θα προσπαθήσω όταν έχω την δυνατότητα να ανεβάσω μια φωτό από την τιβι με τον μ/σ που φοράει επάνω. Εγώ πάλι έχω ακριβώς αυτή την εντύπωση, ότι δηλαδή το focus και screen το παίρνει μέσω των pins. Κάτι άλλο που κάνει τον παλιό να διαφέρει είναι ότι έχει και ένα έξτρα ποδαράκι που όμως το γεφυρώνει μαζί με κάποιο άλλο.
Μήπως είναι κάπως έτσι και δεν υπάρχουν τα καλώδια.
KV-32FX66x_FBT.jpg
Ναι μοιάζει και με αυτή την φωτό που ανέβασες με την διαφορά ότι δεν έχει από πάνω τα 2 καλώδια.
κανονικα δεν πρεπει να εχει διαφορα στα καλωδια που λες.επρεπε να ειναι ιδιος.μηπως η αντιστοιχια ειναι λαθος;;Μ/Τ σαν αυτον που περιγραφεις συνηθως η sony εχει.επαληθευσε παλι το κωδικου του καμμενου μηπωσ κατι δεν ειδες καλα
Παναγιώτη για το μόνο που είχα μια αμφιβολία σχετικά με τον τύπο του παλιού είναι στο FUY20B104, μήπως δηλαδή δεν ήταν Β αλλά 8. Παρόλα αυτά στις αντιστοιχίες της HR αντιστοιχία με κωδικό FUY208104 δεν υπάρχει.
Μάλλον ο αυθεντικός είναι σαν τον παρακάτω,
τα καλώδια μπαίνουν εκεί που σου έχω κοκκινίσει.
fbt.jpg
Σπύρο κάπως έτσι είναι ο αυθεντικός και στο σημείο που εξέχει το μαύρο σωληνάκι έχει βιδωμένο ένα πλαστικό εξάρτημα που δεν έχω καταλάβει το λόγο που το έχει. Μόλις ξεκολλήσω τον μ/σ από την πλακέτα, θα το περιεργαστώ καλύτερα. Ωστόσο δεν κατάλαβα απόλυτα την πρότασή σου. Λες ότι το χοντρό καλώδιο του focus θα πάει και θα μπει στο μαύρο σωληνάκι και το καλώδιο του screen που θα πάει; Το μικρό κυκλάκι που έχεις βάλει είναι το τρίμερ του screen.