Λοιπον...Θελω να φερω στο προσκηνιο ενα προβλημα που ειχα με τον κινεζο
λαμπατο μου(2x6N1P(ecc88 ) + 4x6L6GC(Push-Pull) = 2x15WRMS)
Σαν ανθρωπος που δεν εχω μεγαλη γνωση/εμπειρια με τα ηλεκτρονικα μου φανηκε πιο ευκολο να αγορασω εναν σχετικα φτηνο κινεζικο λαμπατο και να τον αναβαθμισω κατα βουληση παρα να φτιαξω εναν απο το μηδεν.Ετσι λοιπον πηρα τον κινεζο μου και μετα απο λιγο καιρο, μια και δυο ειπα να αρχισω τα σκαλισματα...Καταπως φανηκε εκανα καποιες υπερβολικες κινησεις, τελοσπαντων, φτασαμε σε ενα καλο αποτελεσμα(ορισμενοι εκτιμω θα θυμουνται το θεμα που ειχα σηκωσει).Σαν τελικη βελτιωση σκεφτικα να αλλαξω και τους Μ/Σ εξοδου και μετα απο καποια κουβεντα με φιλο πιο σχετικο, αποφασιστηκε οτι οι καταλληλοι Μ/Σ για τον δικο μου ενισχυτη ειναι το μοντελο 3A524.Το προβλημα ειναι οτι ποτε δεν καταφερα να τους κανω να δουλεψουν, οτι και αν δοκιμασα μου βγαζανε παντα παραμορφωση στην εξοδο.Εφτασα σε σημειο να νευριασω τοσο ωστε να τα παρατησω, και εμειναν οι Μ/Σ στην αποθηκη να καθονται.Μετα τις τελευταιες λαμπατες κατασκευες που σηκωθηκαν, μερακλωσα παλι και ειπα να προσπαθησω και παλι, με την βοηθεια σας αυτη τη φορα μπας και βγαλουμε καμια ακρη γιατι ειναι κριμα...Το ασχημο ειναι οτι δεν εχω σχηματικο και δεν υπαρχει περιπτωση να βρω πουθενα, αν και το πιο πιθανον ειναι το σχεδιο του να ειναι αντιγραφο απο καποιο παλιο επωνυμο.Πειτε μου τι πληρφοριες η και φωτογραφιες θελετε να σας δωσω μπας και βγει καμια ακρη τελικα εαν εχετε την ορεξη να ασχοληθειτε...Ευχαριστω.
p1010013y.jpg