Έχω μια τηλ Thomson και ξαφνικά δεν δουλέυουν τα ηχία. Ξέρει κάπιος να μου πεί τι να ψαξω. Ξέρω πως τα μεγάφωνα είναι μια χαρά. sorry για τ αορθογραφικά λαθει!!!!
Έχω μια τηλ Thomson και ξαφνικά δεν δουλέυουν τα ηχία. Ξέρει κάπιος να μου πεί τι να ψαξω. Ξέρω πως τα μεγάφωνα είναι μια χαρά. sorry για τ αορθογραφικά λαθει!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moutoulos : 09-12-10 στις 23:40
Πασχάλη καλωσόρισες.
Μήπως έχεις πατήσει το MUTE?. Πλάκα κάνω έτσι ...
Όταν λες ξαφνικά?, πριν το τελευταίο κλείσιμο της TV, δούλευε μια χαρά?
Κάτι με το μενού μήπως ...?
*** No GreekLish Please ***
Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες
.............................www.howtofixit.gr
Οχι οτι έχει σημασία, απλά διευκρίνηση.
Στο θέμα μας ..., δεν ξέρω την έχεις ανοίξει?, αν όχι πήγαινέ την σε κάποιο ειδικό, γιατί απο εδώ
τι να σου πούμε. Βασικά δεν ξέρω και τις γνώσεις σου να σου πω να την ανοίξεις, τουλάχιστον
να βγάλεις μια φωτό, μήπως και δούμε κάτι ...
Αν δεν έχεις γνώσεις, μην την ανοίξεις, γιατί η TV, ακόμα και κλειστεί κρατάει φορτίο (τάση - βεντούζα),
που είναι επικίνδυνη.
Θεωρώ οτι αναφέρεσαι για παλιά TV (καθοδικός σωλήνα), και οχι LCD/TFT, μιας και η THOMSON δεν ξέρω
να βγάζει LCD/TFT.
*** No GreekLish Please ***
Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες
.............................www.howtofixit.gr
γρηγορη παραδοξως φραστικα μπορει και να κανεις λαθος ...αν η τηλεοραση ειναι παλια εχει σασσι που εχει απανω τα χοντρα ...δλδ Μ/Σ υψηλης τροφοδοτικο βετικαλ τιουνερ κατι σαν μητρικη θα πορουσε να πει καποιος και καρτες καθετα μια για την IF και τον ηχο αλλη ας πουμε για το οριζοντιο η για το τελετεξτ .... με αυτη την λογικη εχει καρτα ηχου χα χα χα χα χα
επι του πρακτεου ... κοιτας για ψυχρες κολλησεις κατω απο το ολοκληρωμενο και φυσικα το βυσμα των ακουστικων το οποιο περιχει διακοπτη μεσα ωστε να κλεινει τα ηχεια μολις μπει το βυσμα ...συχνα την πατανε εκει
παιδια ουτε τα εξωτερικα μεγαγωνα που βαζω παιζουν αρα δεν πρεπι να ειναι ο διακοπτης τ βυζματος!!!