Το ptc το έβαλες σωστά; Δεν έχουν όλα την ίδια διάταξη ακροδεκτών.
Το ptc το έβαλες σωστά; Δεν έχουν όλα την ίδια διάταξη ακροδεκτών.
περε το σχεδιο και βρες τι βραχυκυκλωνει/θα βγαλεις την ασφαλεια και θα ενωσεις μια λαμπα/----γεφυρα--(+)--> μετασχ/--->fet/
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 17-02-10 στις 23:25
Ωμομέτρησε την D6504 αλλά και τις άλλες ζένερ, επίσης κοίταξε πυκνωτάκια φακές κοντά στη γέφυρα και Τ7504 για μαύρη τρύπα
υ.γ Γιώργο λίγο επικίνδυνη υπόδειξη για το πρωτεύων
εαν με καταλαβες, οχι.τωρα οπως τα εχω γραψει λιγοι θα καταλαβουν
90% ειναι αυτα.μετρησε τα ανεβαζω το τροφοδοτικο .
τωρα παιδια πως μπορω να παρω ενα κοματι του σχεδιου και να το ανεβασω.να μην ειναι σε pdf.οποιος ξερει ας μου γραψει στα μηνυματα.ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 19-02-10 στις 00:11
κατάλαβα στη θέση ασφάλειας να μπει λάμπα
αν είχαν ανοίξει οι αντ. 2Χ 1Ω δεν θα έκαιγε ασφάλεια, πάντως αν επισκευασθεί πρέπει να αντικατασταθούν (αποκλείεται όμως να είναι άνθρακος)
με ανοιχτό το χχχ.pdf πατάς snapshot, επιλέγεις περιοχή, δεξί κλικ copy selected graphic, ανοίγεις ζωγραφική κάνεις επικόληση και αποθήκευση ως.....
Αποστολη αυτο ητανε.Να εισαι καλα.
ποιο πολυ θελω σε PNG
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 19-02-10 στις 22:29
Αυτα ειναι ενταξει;
7504(STR4NA40F1)
6502 ζενερ(15V)
6514 ζενερ (200v)
(3514, 3515 αντιστ(1Ω) Κώστα και αυτα)
Αυτο το τροφοδοτικο
1.Ειναι πολυ επικινδυνο.
2.Οταν κανεις δοκιμες και ξερεις οτι το 7504 ειναι καλο δεν μπορεις να βαλεις στη θεση της ασφαλειας λαμπα ,γιατι θα σου το καψει .Εαν το βγαλεις τοτε μπορεις.Τωρα εγω δεν το κανω αυτο γιατι με το πολυμετρο βρισκω που και τι βραχυκυκλωνει.
Με της γνωσεις που εχεις για μενα καλυτερα μην το παλεβεις.βρες κατι ποιο ευκολο.Με πολυ αγαπη,Γιωργος.
Αφου δεν εχεις καποιον να σου δειξει καποια πραγματα,αφησε το.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 21-02-10 στις 18:22
Βρήκα καμμένα με το πολύμετρο τα: zener bzt03-c200 κωδικός 6514, zener bzx79-c15 κωδικός 6502 και mosfet προσαύξησης STP4NA40F1 κωδικός 7504.
Δεν νομίζω να βρίσκονται εύκολα στην αγορά όμως. Επίσης έλεγξα την zener bzx79-c12 και την δίοδο BYV95C και δεν ήταν καμμένες όπως και ο πυκνωτής 2516(ηλεκτρολυτικός) ήταν οκ.
Τί άλλο να αλλάξω ή να ελέγξω; Γιατί το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι πολύ επικίνδυνο; Πού να εστιάσω την προσοχή μου;
Υ.Γ εννοείται πως δεν πρόκειται να βάλω στην πρίζα την πλακέτα και να ελέγξω, ούτε να βάλω λάμπα γιατι το θεωρώ επικύνδυνο. Πρότιμώ ελέγχοντας με το πολύμετρο για βραχυκυκλώματα και ξεκολώντας και ελέγχοντας τα υποψήφια προβληματικά υλικά ακολουθώντας το σχέδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Zener_ : 21-02-10 στις 17:23
Βρήκα ανοιγμένες και τις αντιστάσεις 1Ω 3514, 3515.
Με το δεδομένο πως άνοιξαν πώς καίει ασφάλεια? Ή κάηκαν κατά την διάρκεια της τελευταίας δοκιμής;αν είχαν ανοίξει οι αντ. 2Χ 1Ω δεν θα έκαιγε ασφάλεια, πάντως αν επισκευασθεί πρέπει να αντικατασταθούν (αποκλείεται όμως να είναι άνθρακος)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Zener_ : 22-02-10 στις 16:37