πάνω στην κεφαλη υπάρχει ένα μικρό trimer προσοχή μην το πειράξεις
καθόλου αν μπορείς μέτρησε την ωμική αντίσταση (στα άκρα του trimer) και πες μου πόσο λέει
επίσης πες την μάρκα και το μοντέλο του μηχανήματος
πάνω στην κεφαλη υπάρχει ένα μικρό trimer προσοχή μην το πειράξεις
καθόλου αν μπορείς μέτρησε την ωμική αντίσταση (στα άκρα του trimer) και πες μου πόσο λέει
επίσης πες την μάρκα και το μοντέλο του μηχανήματος
Χωρίς σχόλιοΑρχικό μήνυμα από tzitzikas
topics που άνοιξες:
"sos κεφαλη cd"
"βοηθεια για επισκευη ντισκμαν"
"φορητος δν αναγνωριζει dvd!!!"
"Επισκευη φορητου ηχοσυστηματος "
επειδη βλέπω οτι cd-dvd εχεις χαλανε, σου προτεινω να τα πεταξεις όλα και να έχεις μόνο mp3, για να ησυχάσεις και εσύ και εμείς
α, και για ένα τοπικ ακομα που έχεις ανοίξει με τίτλο το "φορουμ που παντα ηθελα" , μήπως να ξανααναθεωρήσεις λίγο την αποψή σου αυτή![]()
Tzitzika τι ζόρι τραβάς εσύ με το topic που άνοιξε ο brs_19 δεν μπορώ να
Καταλάβω αν θες απαντάς αν δεν θες όχι
can anybody help? where are you guys?![]()
λοιπον εγω δεν ξερω να σου πω.. αλλα βλεπω οτι ειναι καπως βιαστηκος... απο τις 20:10 μεχρι τις 20:43 εγραψες 3μνμ... εχε λιγο υπομονη... σε φορουμ δεν περιμενουν ολοι σαν σε τεχνικη υποστηριξει.. ασε να περασουν λιγες ωρες...
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
καταρχήν εσύ τι πετάγεσαι να σχολιάσεις αυτό που γράφω. αν θέλει καποιος να το κάνει ας το κάνει ο άμεσα εμπλεκόμενος.
ε, ναι δε λέμε να μη ρωτήσει, αλλα τι μία ρωτάει, την άλλη ζητάει συγγνώμη , μετά ξαναρωτάει τα ίδια μετα ξαναζητάει συγνώμη.....
τέλος..
ας το αφήσουμε λοιπον το φορουμ να γεμίσει σπαμερς......μπρος στο δρομο που χάραξε ο σακις18