Μηπωσ πρεπει να βρω κενουργιο μηχανησμο;αλλα δν ξερω ποιοσ ειναι κ δν γραφει τπτ επανω.βοηθεια!!
Μηπωσ πρεπει να βρω κενουργιο μηχανησμο;αλλα δν ξερω ποιοσ ειναι κ δν γραφει τπτ επανω.βοηθεια!!
Θα σασ φανει χαζο αλλα θελω να το επισκευασω το ντισκμαν οσο για το ηχοσυστημα ειναι οκ
Θα χρειαστείς ένα παλμογράφο και ένα κατσαβιδάκι ψιλό για το τρίμερ της κεφαλής. Δεν γνωρίζω την ακριβή ρύθμιση αλλά παλαιότερα σε ένα sony με KSS210 έβαλα το probe από ένα παλμογράφο στα σημεία RF και RF GND και εκεί διάβαζα τις παλμοσειρές που αναγνώριζε η κεφαλή. Ρυθμίζοντας το τριμεράκι προσεκτικά έβλεπα την κυματομορφή να "καθαρίζει" όλο και περισσότερο. Με ένα CD φυσικά μέσα να παίζει. Έτσι το έσωσα το μηχάνημα!
Δες αν υπάρχει κάτι ανάλογο φυσικά στο δικό σου σύστημα.
Δεν χάνεις όμως να το δοκιμάσεις.
Μακάρι να σε βοήθησα!![]()
Το ντισκμαν κατα την αναγνωση σταματαει να διαβαζει κ μετα ξαναξεκιναει.ειναι προβλημα αυτο;αν ναι πωσ λυνεται;
εγω παιδια αυτα που λετε με παλμογραφο τα εκανα με το αυτι!
8α με ενδιεφερε να τα δω κ σε παλμογραφο.
βεβαια αν το ξεχειλωσεις το τριμερ στο πειραγμα χανεις τη μπαλα κ δε την ξαναβρισκεις.λιγο πριν η λιγο μετα απτην αρχικη θεση ειναι η σωστη.υπομονη θελει.τωρα το προβλημα με το ντισκμαν δε το καταλαβα.το κανει οταν παιζει το cd κ ακους μουσικη?η οταν πεταξεις ενα δισκακι μεσα?θελω να πω εισαι σιγουρος οτι διαβαζει,η απλα κανει τις αναγνωριστικες σβουρες που κανει στην αρχη για να δει αν εχει cd?
γιατι αν το εννοεις..... κατα την γνωμη μου εισαι μακρια νυχτωμενος και οδηγια που μολις εδωσες κατεστρεψε μια καινουργια κεφαλη η οποια μονο κατα τυχη θα ξαναδουλεψει .....
οι κεφαλες τυπου KSS 210-213 και γενικοτερα της σειρας αυτης ερχονται απο τα εργοστασια ρυθμισμενες εκει που πρεπει ....
αν δεν δουλεψουν πανω στο συγκεκριμενο πλαυερ δεν σημαινει οτι φταιει η ρυθμιση στην κεφαλη αλλα το υπολοιπο κυκλωμα
αν στο συγκεριμενο κυκλωμα εχει δυο ηλετρολυτικους φαγωμενους η αδειους καμμια ρυθμιση στην κεφαλη δεν θα το βαλει να δουλεψει .... η αν δουλεψει θα διαβαζει καποια δισκακια και καποια αλλα οχι ...
τελος οι ρυθμισεις πανω σε μια κεφαλη εχουν συγκεκριμενο τροπο και μεθοδο που γινονται και με συγκεκριμενα δισκακια τα οποια φυσικα δεν ειναι μουσικη ...
μπορεις να διαβασεις οποιο μανουαλ επισκευης θελεις απο ενα σιντιπλαυερ και θα δεις οτι πανω κατω ετσι γινεται .....
αυτα ...ειναι απαραδεκτα πραγματα και κομπογιαννιτικα .....μην πω και τιποτα χειροτερο τωρα .....
μου αρεσει που πριν απο ημερες συζηταγαμε την προθεση σου για το "νεο πορταλ ηλεκτρονικων " αμα γραφει τετοια μεσα ....καληνυχτα .....
το χαβα του ...... γαργαλησε εκει μια κεφαλη ενα φεγγαρι επαιξε και νομιζει οτι ολοι οι αλλοι που τουλενε κατι ειναι μαλακες .... δεν ξερω για σενα φιφη αλλα στο δικο μου μαγαζι αλλαζουμε 50 κεφαλες το χρονο κατα μεσο ορο ..... δεν χρειαστηκε ποτε να κανουμε κατι τετοιο και οσα πειραξαμε απλα δεν ξαναδουλεψανε σωστα ποτε ...... ακομα και για δοκιμη σε μηχανημα που θα αλλαζοταν η κεφαλη ....το πειαργμα του τριμμερ εκανε την κεφαλη να δουλεψει σε καποια σιντι και σε καποια αλλα ποτε ...μα ποτε ....
συνεχιστε .... μια χαρα τα παμε ....
ρε συ σακη να σου πω,μπορει να χεις κ δικιο,δε σε ξερω δε με ξερεις,μπορει να φτιαχνεις κ 100 κεφαλες τη μερα,κ γω να λεω ψεμματα απλα να περασω την ωρα μου,αλλα παντως λιγο καλυτερους τροπους ναχες δε θα εβλαπτε.δε με ξερεις δε σε ξερω,χαβαλες να γινεται κ αν τυχει να ξερουμε κατι το λεμε.
σε αλλο θρεντ με κεφαλες κ το συγκεκριμενο τριμερ,ελεγες κατι για κατσαβιδακηδες κ οτι κεφαλη ακουμπησες δεν ξαναδουλεψε κλπ.προφανως εχεις ξανακουσει αυτο που λεω,αλλα δε το πιστευες για τους δικους σου λογους.δε το σχολιαζω,εν προκειμενω καταθετω την εμπειρια μου.
ποια ειναι?οτι το τριμερ επηρεαζει την αναγνωση,κ αν το γαργαλας γυροφερνεις στο σημειο που διαβαζει τζετ.δεν πηγε καμια κεφαλη για πεταμα..δεν ειπα οτι ενα νεκρο πλευερ επαιξε,αλλα πλευρ με προβλημα κ πηδηματακια βελτιωθηκε.θες απτο καθαρισμα,θες απτο τριμερ,εφτιαξε.αυτο ειπα κ για το συγκεκριμενο προβλημα.
αλλα που ξερεις μπορει να λεω κ μουφες,το χαβα μου οπως λες..
ΥΓ:γειρασκω αει διδασκομενος ειπε καποιος...![]()
ολα καλα ρε μπαρε ....αλλα τις κεφαλες που θα χαλασουν καποιοι αφου διαβασουν αυτα που λες θα τις πληρωσεις εσυ ??????
κατσε,εδω ειναι φορουμ,δεν ειναι ουτε σερβις-ταδε,ουτε γραμμη εξυπηρετησης.το "use at your own risk" τοχεις ακουστα?θελω να πω ακομα κ γιατο απλουστερο κυκλωμα που βλεπεις στο ιντερνετ,ακομα κ για το πιο απλο προγραμα σου λεει οτι το φτιαχνεις/το τρεχεις υπ ευθυνη σου.
απτην αρχη κ ολας λεω οτι ξερω,οτι μουχει τυχει,οτι εχω δει.ουτε datasheet εχω μπροστα μου να δωσω οδηγιες,ουτε μανουαλ κ φυσικα ουτε τα ξερω ολα.ελαχιστα συγκεκριμενα.με μια λεξη δεν αναλαμβανω καμια ευθυνη.
κοινη πρακτικη τωρα πχ αν μου πεις πηδαει το σιντι μου αυτοματα σου λεω οινοπνευματακι-μπατονετα.αν καρφωσεις τη μπατονετα στο φακο φταιω εγω?
για το πολυπαθο τριμερ αυτα ξερω.σωστα η λαθος...