Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!!
Έχω ένα μικρό πρόβλημα με ένα UPS. έχω αγοράσει το APC BACK UPS RS 1000 και συμβαίνει το εξής..Όταν γίνετε διακοπή και δουλεύει απ το inverter με της μπαταριές (μόνο τότε σε όταν παίρνει κανονικά από ΔΕΗ είναι οκ)ότι συσκευή είναι συνδεδεμένη πάνω του και έχει παλμοτροφοδοτικο ακούγετε από αυτές (μαλών απ τον μετ/τη) ένα θόρυβος σας να βουίζει κάτι.Σαν όπως ακούγετε όταν ένας μετ/της έχει ζεσταθεί πολύ κάπως έτσι τέλος πάντων.Επίσης μου έχει κάψει 2 φορές έναν τηλεχ/μενο relle που συνδέω πάνω του το όποιο όταν το άνοιξα είδα ότι σκάει ένας σταθερός πυκνωτής στα 400v που η συσκευή τον έχει σε σειρά με τα 220v στο κύκλωμα...
Η ερώτηση είναι γιατί πιθανολογείτε ότι το κάνει αυτό? είναι ελαττωματικό? έχει πρόβλημα η τάση που βγάζει?και ο πυκνωτής απ τον τηλεχ/σμο γιατί σκάει? να παίρνει τίποτα κάποια συχνότητα?γιατί 220v μέχρι τα 400v που είναι ο πυκνωτής είναι αδικαιολόγητο..Όχι τίποτε αλλά αλλά φοβάμαι και το τροδο/κο απ το pc και κάτι άλλες συσκευές που έχω πάνω του.To έβαλα για προστασία και όχι για να μου κάνει ζημιά...
Ευχαριστώ για την όποια απάντηση...