Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Καταγραφικό NVR μετά από λίγα δευτερόλεπτα δεν δίνει σήμα στην οθόνη

Καλησπέρα,

Έχω ένα καταγραφικό fazn(μάρκα από το Πλαίσιο, κάτι σαν Turbo-x) και αν το βάλω στην μπρίζα δείχνει εικόνα για μερικά δευτερόλεπτα όταν φορτώνει και αμέσως μετά μου βγάζει μήνυμα η οθόνη ότι δεν υπάρχει σήμα. Έχω και δεύτερο ίδιο καταγραφικό το οποίο λειτουργεί κανονικά και το δοκίμασα και με το τροφοδοτικό του αλλά το πρόβλημα παραμένει. Η πλακέτα του γράφει mc6830-4poe-v1.0 και επισυνάπτω σχετική φωτογραφία. Καμία ιδέα;
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    • Τύπος Αρχείου: jpg nvr.jpg (150,5 KB, 16 εμφανίσεις)

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Καλημέρα φίλε Γιώργο,
    ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ εύχομαι να ΄ναι,
    γεμάτη ΥΓΕΙΑ πρωτίστως.

Το καταγραφικό σου είναι καρά-Chinisse, στο Διαδίκτυο μπορείς για το συγκεκριμένο σασί να βρεις
    μόνο τα χαρακτηριστικά του ( https://www.fullhan.com/uploads/2023...2002981512.pdf ).
    Αν είναι εκτός εγγύησης έχεις λίγες ελπίδες για την επισκευή του.

Αρχικά μπορείς ν΄ ελέγξεις τα καλώδια στις θύρες εισόδου από τις cam (εφόσον υπάρχει ενσύρματη σύνδεση)
    όπως και τα καλώδια από τη(ις) θύρα(ες) εξόδου προς το(α) monitor(s).
    Αλλά γράφεις ότι έχεις ίδιο καταγραφικό και φαντάζομαι ότι το δοκίμασες με τ΄ ίδια καλώδια και γράφεις ότι
    δούλευε κανονικά, οπότε μάλλον τα καλώδια σύνδεσης με τα περιφερειακά σου, είναι σωστά.

Ακούμπησε με το δάκτυλό σου λίγο τη ψήκτρα του processor να παρατηρήσεις αν ζεματάει.
    Σ΄ αυτή τη περίπτωση υπερθερμαίνεται ο processor και θέλει καλλίτερη ψύξη (μεγαλύτερο κομμάτι αλουμινίου
    πάνω του).
    Ένα άλλο θέμα είναι ότι πιθανόν να χρειάζεται αναβ/ση λογισμικού.

Κάλεσε από Δευτέρα 26 τρέχοντος μηνός το SERVICE του ΠΛΑΙΣΙΟΥ από τ΄ οποίο έκανες την αγορά (καλό είναι
    να διατηρείς το παραστατικό αγοράς) και συμβουλέψου τους για το πως θ΄ επισκευαστεί.

Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλησπέρα και επίσης καλή χρονιά!

Αρχικά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Θέμα υπερθέρμανσης δεν είναι γιατί το κάνει μετά από 5-10 δευτερόλεπτα από την στιγμή που το βάζω στην μπρίζα. Ούτε θέμα καμερών είναι γιατί δεν έχω συνδέσει τίποτα πάνω του και το κάνει.
    Το site της fullhan το είχα βρει κι εγώ και τους έχω στείλει δύο φορές email αλλά δεν έχω λάβει καμία απάντηση.
    Στο Πλαίσιο είχα πάει στο service τους στην Μαγούλα και μου είπαν να μου δώσουν πιστωτικό.

Αυτή την στιγμή έχω δύο ίδια nvr, ένα λειτουργικό nvr με κλειδωμένο λογαριασμό και ένα που μου κάνει το πρόβλημα που περιγράφω. Οπότε θα μπορούσε να υπάρχει και η επιλογή να βρω με βοήθεια ποιο εξάρτημα φταίει, ώστε να το βγάλω από το κλειδωμένο που λειτουργεί και να το βάλω σε αυτό που έχει το πρόβλημα.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Κατά τη γνώμη μου καλλίτερα να προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις το κλειδωμένο NVR,
    και να το χρησιμοποιήσεις, παρά να κάνεις αντικατ/ση - του επεξεργαστή - έχω την εντύπωση,
    ο οποίος πρέπει να ΄ναι προβληματικός, γιατί χρειάζεσαι ειδικά εργαλεία (προθεμαντήρα, σταθμό θερμού αέρα),
    κι ακόμα κι αν τα διαθέτεις είναι μία εργασία που μπορεί ν΄ επιτύχει κατά 50% ή στη καλλίτερη περίπτωση κατά 60%.

Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-25, 11:11
  2. [Τηλεόραση LG] Ανάβει για λίγα δευτερόλεπτα και σβηνει
    από giorgos thesalonikh στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-06-18, 19:14
  3. [Φορητός Η/Υ] Dell N5010 κλείνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα.
    από JohnF1983 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-02-18, 11:06
  4. [Οθόνη LG] LG flatron L192ws-SN. Η οθόνη σβήνει μετά από 1-2 δευτερόλεπτα.
    από dancaer69 στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-14, 20:38
  5. [Φορητός Η/Υ] Επανεκκίνηση μετά από λίγα δευτερόλεπτα
    από polism στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-08-13, 16:17

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι