Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πετρος
    Περιοχή
    Αχαρναι

Προεπιλογή Πρόβλημα με ψυγείο Miele kfn12923sd ed

Καλησπέρα σε όλη την παρεα. Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα : ενώ η καταψυξη δουλευει κανονικά, η συντήρηση δε δουλευει σωστά. Η θερμοκρασία είναι ψιλη (δεν έχω μετρήσει με θερμομετρο, όμως φαίνεται. Το νερό ασ πουμε είναι χλιαρό όσες ώρες και να το αφήσω μέσα...). Εχω παρατηρησει μάλιστα το εξής: δεωμπαινει σε λειτουργία η συντήρηση όσο συχνά θα έπρεπε. Αυτό συμβαίνει ακόμα και όταν η κατάψυξη δε λειτουργεί μιας και έχει φτάσει τη θερμοκρασία που πρεπει. Αν κλείσω το ψυγείο από το κουμπί που έχει μέσα στο θάλαμο και το ξανανοιξω, τότε ξεκινάει να δουλευει η συντήρηση. Ειδάλλως δουλευει πολυ πιο λιγο απ ότι πρεπει, με αποτέλεσμα αμα δεν το παρακολουθω μέσα στη μέρα να μου χαλάνε τα τρόφιμα. Παρακαλώ βοηθήστε με οποίος ξέρει. Έχει έρθει τεχνικός από τη Miele και μου είπε: το κόστος είναι 300 ευρώ. Ρώτησα τι φταίει και μου είπε: είτε είναι παγοφραγμος, είτε Τρίοδη βαλβίδα, είτε μοτερ, είτε αισθητήρας, είτε πλακετα. Ρώτησα λοιπόν εγώ : για οποιαδήποτε βλάβη δηλαδή από αυτές το κόστος είναι 300 ευρώ; και μου λέει ναι... Όποτε κατάλαβα ότι με δουλευει ψιλό γαζί.. Εν τω μεταξυ το μοτερ αφου λειτουργεί την καταψυξη γιατι να είναι χαλασμενο; παρακαλω βοηθήστε γιατί αλλιώς θα πρεπει να παρω καινουργιο.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Petros1983 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όποτε κατάλαβα ότι με δουλευει ψιλό γαζί.. Εν τω μεταξυ το μοτερ αφου λειτουργεί την καταψυξη γιατι να είναι χαλασμενο;
    Την απάντηση την πήρες ήδη , αλλά δεν την κατάλαβες
    είτε Τρίοδη βαλβίδα,
    Η τρίοδη βαλβίδα έχει είσοδο από τον ίδιο κινητήρα και 2 διαφορετικές εξόδους προς κατάψυξη και συντήρηση. Οπότε όλα τα πιθανά που σου είπε δεν είναι απαραίτητα ψέμματα.
    είτε από παγοφραγμό στην τρίοδη (γιατί όχι )
    Είτε από αισθητήρες και πλακέτα που ελέγχουν την τρίοδη (γιατί όχι)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πετρος
    Περιοχή
    Αχαρναι

Προεπιλογή

Καλησπέρα, καταρχήν ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση. Σχετικά με τον παγοφραγμο έχω την εξής ένσταση: το ψυγείο ήταν εκτός της πριζας για 3 ημέρες. Δε θα έλιωσε ο παγοφραγμος σε 3 ημερες; επίσης ήθελα να διευκρινίσω το εξής, όλα αυτά που μου είπε ο τεχνικός ενδεχομένως να ειναι πιθανα σεναρια, απλώς δε μπορεί να έχει ίδιο κόστος η πλακετα με έναν αισθητήρα, η με βλάβη στο μοτερ, γι αυτό είπα ότι μάλλον με δουλευει . Επίσης άλλη μια διευκρίνιση: άλλαξα μόνος μου αισθητήρα στη συντήρηση και έχω το εξής αποτέλεσμα, ναι μεν δουλευει καλυτερα η συντήρηση, (πριν υπηρχαν φορές που η συντηρηση ήταν τελείως ζέστη σαν ντουλαπι δηλαδή, ενώ τώρα έχει καποια ψυξη αλλά όχι όση θα επρεπε) παλι όμως δεν ξεκινάει η λειτουργία της συντήρησης όσο συχνά πρεπει. Πάντως μόλις δίνει εντολή να δουλέψει η συντηρηση, βλεπω οτι βγάζει μια χαρά ψυξη ,μέχρι που πιανει μια παγομενη παχνη η πλατη του ψυγείου, απλως καποια στιγμη κόβει να δίνει με αποτελεσμα να ανεβαινει η θερμοκρασία παλι, και δε δίνει εντολή να ξαναρχίσει, παρα δίνει εντολή μόλις περασει αρκετή ώρα.Η Τρίοδη βαλβίδα έχει και άλλους αισθητήρες επάνω; τι με συμβουλευετε να κάνω; να το φτιάξω η να το πεταξω; η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι πως και αν το δώσω να το φτιάξουν μήπως μετά από λίγο κάνει παλι τα ίδια και πληρωνω κερατιάτικα... Η Τρίοδη βαλβίδα είναι ακριβή; έχει κανείς το manual επισκευής του ψυγείου αυτου;

Παρόμοια Θέματα

1. [Miele] Πρόβλημα σε Miele g 1830
    από mliapis στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-19, 21:39
  2. [Miele] Ψυγείο Miele kfn 8762 sd ed
    από vtsotras στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-01-19, 17:17
  3. [Liebherr] πρόβλημα με ψυγείο
    από alexandrosh στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 14