Καλησπέρα σε όλη την παρεα. Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα : ενώ η καταψυξη δουλευει κανονικά, η συντήρηση δε δουλευει σωστά. Η θερμοκρασία είναι ψιλη (δεν έχω μετρήσει με θερμομετρο, όμως φαίνεται. Το νερό ασ πουμε είναι χλιαρό όσες ώρες και να το αφήσω μέσα...). Εχω παρατηρησει μάλιστα το εξής: δεωμπαινει σε λειτουργία η συντήρηση όσο συχνά θα έπρεπε. Αυτό συμβαίνει ακόμα και όταν η κατάψυξη δε λειτουργεί μιας και έχει φτάσει τη θερμοκρασία που πρεπει. Αν κλείσω το ψυγείο από το κουμπί που έχει μέσα στο θάλαμο και το ξανανοιξω, τότε ξεκινάει να δουλευει η συντήρηση. Ειδάλλως δουλευει πολυ πιο λιγο απ ότι πρεπει, με αποτέλεσμα αμα δεν το παρακολουθω μέσα στη μέρα να μου χαλάνε τα τρόφιμα. Παρακαλώ βοηθήστε με οποίος ξέρει. Έχει έρθει τεχνικός από τη Miele και μου είπε: το κόστος είναι 300 ευρώ. Ρώτησα τι φταίει και μου είπε: είτε είναι παγοφραγμος, είτε Τρίοδη βαλβίδα, είτε μοτερ, είτε αισθητήρας, είτε πλακετα. Ρώτησα λοιπόν εγώ : για οποιαδήποτε βλάβη δηλαδή από αυτές το κόστος είναι 300 ευρώ; και μου λέει ναι... Όποτε κατάλαβα ότι με δουλευει ψιλό γαζί.. Εν τω μεταξυ το μοτερ αφου λειτουργεί την καταψυξη γιατι να είναι χαλασμενο; παρακαλω βοηθήστε γιατί αλλιώς θα πρεπει να παρω καινουργιο.