Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αριστειδης
    Περιοχή
    Πετριες Ευβοιας

Προεπιλογή Ψυγείο Ιζολα

Έχω ένσ ψυγείο Ιζόλα σιλβερλάιν 35 χρόνων χωρίς κανένα πρόβλημα
    Ξαφνικά μου έριξε το ρελέ,του έδωσα ρεύμα μετά απο δύο μέρες και έκανε ψύξη κανονικά και μετά απο δύωρο μου έριξε ξανά το ρελέ
    Ο μεταφορέας που μου έφερε το νέο ψυγείο μου είπε να μην το αποσύρω γιατί έχει πρόβλημα με τις αντιστάσεις μόνο.Είναι θέμα αντιστάσεων η και χρονοδιακοπτου απόψυξης? Οι αντιστάσεις μπωρούν να αντικατασταθούν?
    Ευχαριστώ
    ΑρηςΚ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αριστειδης
    Περιοχή
    Πετριες Ευβοιας

Προεπιλογή Ψυγείο Ιζολα σιλβερλαιν

ΑρηςΚ.Έχω ένσ ψυγείο Ιζόλα σιλβερλάιν 35 χρόνων χωρίς κανένα πρόβλημα
    Ξαφνικά μου έριξε το ρελέ,του έδωσα ρεύμα μετά απο δύο μέρες και έκανε ψύξη κανονικά και μετά απο δύωρο μου έριξε ξανά το ρελέ
    Ο μεταφορέας που μου έφερε το νέο ψυγείο μου είπε να μην το αποσύρω γιατί έχει πρόβλημα με τις αντιστάσεις μόνο.Είναι θέμα αντιστάσεων η και χρονοδιακοπτου απόψυξης? Οι αντιστάσεις μπωρούν να αντικατασταθούν? Μπωρεί να υπάρχει άλλο προβλήμα? το κομπρεσέρ δουλεύει μια χαρά
    Ευχαριστώ
    ΑρηςΚ

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Καλησπέρα, Πριν από 35 χρόνια, υπήρχαν ψυγεία με αντίσταση για την αποφυγή πάγου στην κατάψυξη non frost ; Ακόμα και και να υπήρχαν ,δεν δικαιολογείται η πτώση του ρελέ από διαρροή υποτίθεται από τις αντιστάσεις μέσα σε δύο ώρες λειτουργίας. Το ρελέ διαρροής σου έπεσε ; Πράγμα που σημαίνει διαρροή ρεύματος προς την γη ή η γενική ασφάλεια που σημαίνει βραχυκύκλωμα ; Μήπως υπάρχει στην είσοδο του ρεύματος από πρίζα αντιπαρασιτικος πυκνωτής και σου ρίχνει το ρελέ , ίδιο πρόβλημα είχα στο πλυντήριο μου , παρεκαμψα τον πυκνωτή και τώρα είναι οκ. Βγάλε φωτογραφία των εξαρτημάτων που βρίσκονται δίπλα στο μοτέρ .

Στάλθηκε από το FS8032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αριστειδης
    Περιοχή
    Πετριες Ευβοιας

Προεπιλογή

Ευχαριστώ. Ίσως επανέλθω γιατί είναι σε απόσταση απο το ψυγείο για να δώ απο κοντά την εικόνα και να σε ενημερόσω.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αριστειδης
    Περιοχή
    Πετριες Ευβοιας

Προεπιλογή Ψυγείο Ιζόλα σιλωερλάιν

Γεία και χαρά Σκληκο! Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι δεν υπάρχει πυκνοτής στην είσοδο ρεύματος.Έχεις κάποια άλλη ιδέα?
    Ευχαριστώ ΑρηςΚ

20190908_174947.jpg20190908_174947.jpg

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Πρέπει να βγάλεις το πλαστικό μαύρο κουτί που είναι κουμπωμενο στον συμπιεστη (σύρεται προς έξω ) θα εμφανιστούν 3 ακιδες χαλκινες , τα πινς του συμπιεστή ,θα μετρήσεις με πολύμετρο το κάθε pin με το σώμα του συμπιεστή,γείωση , αλλά υπάρχει η περίπτωση να υπάρχει μικρη διαρροή μετά από αύξηση θερμοκρασίας των τυλιγματων (πηνία), προφανώς το πολύμετρο μπορεί να μην είναι αρκετό και να χρειάζεται megger για την μέτρηση

Στάλθηκε από το FS8032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας