<p style="box-sizing: border-box; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px;">Μια&nbsp; &nbsp;ερωτηση για βοηθεια&nbsp; εδω και ενα χρονο περιπου η Τηλεοραση μου&nbsp; sony ΚDL-40EX720 εκανε το εξης την αναβα την τηλεοραση</p><p style="box-sizing: border-box; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px;">και εσβηνε αμεσως και αναβοσβηνε η λυχνια λειτουργειας σε κοκκινο χρωμα 4 φωρες σταματαει για 3 δευτερολεπτα και ξανα αναβοσβηνει και ετσι συνεχιζει &nbsp;δεν δεχετε μετα ουτε εντολες απο το χειριστηριο .την βγαζω απο την πριζα την αφηνω λιγο και μετα την αναβω δουλευει λιγο και ξανα τα ιδια.την εβγαλα της εβαλα στο αλλο δωματιο και σε λιγο καιρο αρχισε να δουλευει κανονικα αλλα λιγοτερες ωρες απ οτι δουλευε. το προβλημα εμφανιστηκε 2 η 3 φωρες σε αυτο το διαστημα αλλα η τηλεοραση δουλευει αυτην την στιγμη .το θεμα ειναι τη μπορει να φταιει γιατι μου ειπανε χωρις να ειναι συγουρο ενας τεχνικος οτι εχει τροφοδοτικο .και εχω ανοιξει θεμα και για την αλλη τηλεοραση την samsung sync master T27B300
και εκει μαλλον εχει τροφοδοτικο ειναι απλα συμπτωση η εχω και αλλα θεματα με το ρευμα?