Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή προβλημα με το χρονομετρο

γεια σε ολους θελω την βοηθεια σας εχω προβλημα με πλυντηριο πιατων siemens se58a560/42 το προβλημα ειναι οτι οταν το ανοιγες αναβαν τα λαμπακια αυτα στην εικονα IMG_20161011_175532.jpg αυτα που εχω κυκλοσει το 1 και το 2 και δεν εκανε τιποτα .ΑΥΤΟ που εκανα ειναι να κανω reset το εκλεισα το ξανα ανοιξα πατησα το προγραμμα auto και δουλεψε εκανε ολες της λειτουργειες αλλα ειχα προβλημα με το χρονομετρο ενω εδειχνε 126 πηγαινε στα 100,το κλεινω το ξανα ανοιγω εδειχνε 80 τι εχει παθει τρελλλαθηκε. ευχαριστω

Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

γεια σε ολους επιστρεφω για να συμπληρωσω οτι τωρα δεν εχω προβλημα με το χρονομετρο αλλα ξεκιναει κανονικα περνει νερο το ζεστενει βγαζει τα πρωτα νερα και δουλεει συνεχεια η αντλια πλυσης χωρις να εχει παρει παλι νερο αν ξερει κατι καποιος ας δωσει λιγο φως πριν φωναξω τεχνικο απο το τηλεφωνω μου ειπε οτι μαλλον ειναι πλακετα και κανει 250 δεν ξερω τι να κανω ευχαριστω

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Ανοιγεις το αριστερο καπακι του πλυντηριου και το βαζεις να δουλεψει απο την αρχη.Παρατηρησε τα εξης.
    1-ξεκινωντας το πλυντηριο κανει αντληση
    2-μολις σταματησει η αντλια αρχιζει να γεμιζει το παγουρι που βλεπεις
    3-μολις γεμισει το παγουρι υπερχηλιζει στελνωντας το νερο στον πιεζοστατη ακριβως κατω απο το παγουρι και τον οπλιζει εστω και στιγμιαια
    4-μολις οπλισει ο πιεζοστατης ανοιγει μια βαλβιδα αριστερα του πιεζοστατη και αδιαζει το παγουρι ενω συνεχιζει να δουλευει η βαλβιδα παροχης για λιγα δευτερολεπτα ακομα και εν συνεχεια περνει μπρος το μοτερ πλυσεως
    5-ο πιεζοστατης τωρα δεν πρεπει να ειναι ακομα οπλισμενος,αν ειναι οπλισμενος ακομα η και μετα την πρωτη αντληση τοτε το προβλημα σου οφειλεται ειτε σε κολυμενο πιεζοστατη ειτε σε βουλωμα απο τον πιεζοστατη μεχρι και το σπυραλ που στελνει το νερο στον καδο

Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

σακη σε ευχαριστω που απαντησες τα βημα τα που μου λες τα κανει το 1,2,3,4,5 στο 5 βημα διπλα στο πιεσοστατη εχει ενα κοκκινο στριγγιλο αυτο οταν πεφτει νερο ανεβωκατεβενει και σπρωχνη ενα διακοπτη αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν ανεβαινει απευθειας για να σπροξει τον διακοπτη αλλα ανεβωκατεβαινει μεχρι που κλεινει ο διακοπτης και προχωραει το προγραμμα και κατι αλλο αυτο το κοκκινο στρογγιλο ειναι μαυρο απο βρωμιες το νερο ομως παιρναει να θελει καθαρισμα ποια ειναι η γνωμη σου σε ευχαριστω.

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Το κοκκινο στρογγυλο ειναι φλοτερ ασφαλειας-υπερχυλησης .Κανονικα δεν πρεπει να μπαινει σε λειτουργια παρα μονο οταν υπαρχει βλαβη απο βουλωμα η διαροη νερου.Μετα απο το φλοτερ εχει μια σπυραλ σωληνα,την βγαζεις και την καθαριζεις καλα,αυτη ειναι ο λογος που ανεβοκατεβαινει το φλοτερ.Επισης καθαρισε τα φιλτρα μεσα στον καδο ωστε να εχει το πλυντηριο ομαλη ροη νερου κατα την εισοδο του στον καδο μετα το σπυραλ και ξαναδοκιμασε να δεις αν αλαξε κατι.Το ολο συστημα[πιεζοστατης-φλοτερ] ειναι καθαρο?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας