-
47le5500-za
παιδια η παραπανω συσκευη για να αρχισει να δουλευει πρεπει να την ανοιγοκλεισεις καμποσες φορες και οταν ξεκινησει δεν αναβουν τα μπακ λαιτ με την διαφορα οτι αναβουν μεν στην αρχη με το σημα της εταιριας κανονικα για λιγο και οταν ειναι να δειξει εικονα σβηνουν.Θα μου πειτε τροφοδοτικο ναι .Μετρησα τις τασεις και ειναι ολες ενταξει.Οταν ζεστανω τον επεξεργαστη στην μειν η τηλεοραση ανοιγει αμεσως παλι με το σημα της εταιριας κανονικα και οταν παει να δειξει εικονα πεφτει σκοταδι.Ο ηχος δουλευει κανονικα οταν παρει μπροστα.Ειναι η μειν η μου ξεφυγε κατι στο τροφοδοτικο?Θα ηθελα τα φωτα σας αν θελετε ευχαριστω.
-
-
Αν μπορεις μια photo το τροφοδοτικο θα βοηθουσε.Επισης οταν λες ζεσταίνεις τον επεξεργαστή εννοείς την έχεις αναμμένη και ζεσταίνεις και έρχεται το backlight ή σβηστή ζεσταίνεις και μετά ανάβεις.
-
-
Κατ αρχας ευχαριστω για την απαντηση.Με σβηστη τη συσκευη οταν θερμανω με ενα πιστολακι μαλλιων λιγο τον επεξεργαστη ανοιγει αμεσως αλλα τα backlight δουλευουν οση ωρα διαρκει το σημα της εταιριας δηλ οση ωρα γραφει lifes good LG δηλαδη και μετα ενω παιζουν τα καναλια η εικονα ειναι πολυ σκοτεινη διοτι σταματουν να αναβουν και αυτο με εχει μπερδεψει τωρα.Αν μπορεσω σε λιγο θα ανεβασω και φωτο του τροφοδοτικου.
-
-
φωτο
DCFC0017.jpgβαζω μια φωτο οπως την τραβηξα προχειρα μηπως και βοηθησει καποιος αλλα απ οτι βλεπω μαλλον για την main κοβω το προβλημα.
-
-
καμια βοηθεια μην αλλαξω το main αδικα και κανει γυρω στα 200ε.Ξαναλεω οτι ανοιγει με το λογοτυπο της εταιρειας κανονικα και μετα παιζει τα καναλια χωρις φωτισμο και το τροφοδοτικο απ οτι ειδα δουλευει κανονικα.
-
-
1)Μέτρησε το τροφοδοτικό αν στην έξοδο του backlight έχεις 83ν στιγμιαία αν δεν έχεις ψάξε για ψυχρή στην κάτω πλευρά του τροφοδοτικού.
2) στην μαιν πάνω θα βρείς εκει που σου δείχνω στην φωτό 2 μετατροπείς dc/dc ο ένας δίνει τάση στο πάνελ 5βολτ και ο λλος στην μνήμη 3,3βόλτ δες πως συμπεριφέρονται και άλλαξε τους και τους 2 για να μην ψάχνεις είναι smd AOZ1072AI δεν θυμάμε τον κωδικό της lg γιατί σαν AOZ 1072 δεν θα τους βρείς πουθενά
3) η μαιν είναι κατηργημένη τώρα το κοίταξα το σασί είναι το LDO3E βάση μοντέλου που έχεις δώσει να γράφεις το product code για της LG για βοήθειαΣυνημμένο Αρχείο 40798
-
Ένα μέλος ευχαρίστησε τον ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης