Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 117

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή Δεν γυρίζει ο κάδος σε πλυντήριο ρούχων wf1124xac 12 κιλών

Γεια σας. Στο πλυντήριο ρούχων samsung που έχω εδώ και 2,5 χρόνια εμφανίζεται το εξής πρόβλημα: μετά από λίγη ώρα λειτουργίας και ανεξάρτητα από πρόγραμμα ο κάδος προσπαθεί να γυρίσει αλλά σταματά σαν να φρενάρει και μετά από κάποιες προσπάθειες βγάζει μήνυμα λάθους. Στη συνέχεια ακόμα και από την αρχή να βάλεις το πρόγραμμα αρχίζει πάλι τα ίδια. Άλλαξα μοτέρ τον Μάιο αλλά κάνει τα ίδια. Μήπως κάποιος γνωρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο; Έχει πρόβλημα πλακέτας; Η πλακέτα του είναι προστατευμένη με σιλικόνη και φαίνεται καθαρή. Έχω εργαλεία επισκευής πλακετών και πιάνουν τα χέρια μου και ίσως θα μπορούσα να το φτιάξω αν κάποιος μου έλεγε τι φταίει! Έχω επιδιορθώσει πολλές πλακέτες και συσκευές κατά καιρούς με επιτυχία. Μήπως δεν φτιάχνεται η βλάβη και παλεύω τσάμπα; Πάντως είναι κρίμα να πεταχθεί πλυντήριο 2,5 ετών. Σας ευχαριστώ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Άκης
    Περιοχή
    Δράμα

Προεπιλογή

Τον/τους πυκνωτή/ες του μοτέρ τον έλεγξες;

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από akis2637 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τον/τους πυκνωτή/ες του μοτέρ τον έλεγξες;
    Είναι digital inverter και νομίζω ότι δεν έχει πυκνωτή χωρίς όμως να είμαι σίγουρος. Πάντως όταν αλλάχθηκε το μοτέρ δεν θυμάμαι να είδα πυκνωτή.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Άλλαξα μοτέρ τον Μάιο αλλά κάνει τα ίδια.
    Εννοείς ότι από τον Μάιο μέχρι σήμερα δούλεψε καλά (με το μοτέρ που άλλαξες ) αλλά το παλιό μοτέρ έχεις διαπιστώσει τι έχει πάθει? (και σε πόσο διάστημα χάλασε το 1ο μοτέρ?)

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εννοείς ότι από τον Μάιο μέχρι σήμερα δούλεψε καλά (με το μοτέρ που άλλαξες ) αλλά το παλιό μοτέρ έχεις διαπιστώσει τι έχει πάθει? (και σε πόσο διάστημα χάλασε το 1ο μοτέρ?)
    Η βλάβη εμφανίστηκε σε 1,5 χρόνο από την αγορά του πλυντηρίου με το παλιό μοτέρ. Επειδή συνέβαινε σπάνια δεν έδωσα σημασία. Στα 2,5 χρόνια όμως επιδεινώθηκε πολύ η κατάσταση και ήρθε η εταιρεία και άλλαξε μοτέρ χωρίς και αυτοί να είναι σίγουροι ότι είναι το μοτέρ. Το παλιό μοτέρ η εταιρεία είπε ότι δεν φαίνεται να έχει βλάβη και το πήρε πίσω. Και με το καινούργιο μοτέρ όμως εμφάνισε αμέσως την βλάβη. Σημειώνω ότι η βλάβη και με το παλιό και με το νέο μοτέρ γινόταν μόνο στον κύκλο πλυσίματος αλλά τώρα εμφανίζεται και στο ξέπλυμα ή στο spin.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρόνης
    Περιοχή
    Νίκαια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas1956 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η βλάβη εμφανίστηκε σε 1,5 χρόνο από την αγορά του πλυντηρίου με το παλιό μοτέρ. Επειδή συνέβαινε σπάνια δεν έδωσα σημασία. Στα 2,5 χρόνια όμως επιδεινώθηκε πολύ η κατάσταση και ήρθε η εταιρεία και άλλαξε μοτέρ χωρίς και αυτοί να είναι σίγουροι ότι είναι το μοτέρ. Το παλιό μοτέρ η εταιρεία είπε ότι δεν φαίνεται να έχει βλάβη και το πήρε πίσω. Και με το καινούργιο μοτέρ όμως εμφάνισε αμέσως την βλάβη. Σημειώνω ότι η βλάβη και με το παλιό και με το νέο μοτέρ γινόταν μόνο στον κύκλο πλυσίματος αλλά τώρα εμφανίζεται και στο ξέπλυμα ή στο spin.
    To πλυντήριο φαντάζομαι ότι είναι εκτός εγγύησης για να ασχολείσαι . Πολλές εταιρίες όμως δίνουν εγγύηση επισκευής κάνα εξάμηνο. Πόσο καιρό έγινε η επισκευή; Επειδή είναι πιθανό να έχεις θέμα με την πλακέτα και επειδή δεν είναι εύκολη βλάβη, δεν το ψάχνεις έτσι; Αν υπάρχει εγγύηση επισκευής δεν πρέπει να πληρώσεις απολύτως τίποτα αφού εμφανίστηκε η ίδια βλάβη

Το avatar του χρήστη GSR600
    Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΑΧΑΡΝΑΙ

Προεπιλογή

Εχω το εχω παγώσει ακομα το θέμα, οταν εχω νεοτερα θα επανέλθω.
    Ολα τα γύρω υλικά και το φιλτρακι rc δείχνουν ΟΚ.
    Μονο μια δοκιμή καινούργιου module θα μας βοηθούσε.

Στάλθηκε από το GT-N5100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Μελίσσια

Προεπιλογή

Δυστυχώς το πλυντήριο με την καινούργια πλακέτα, μετά σχεδόν ένα χρόνο ξαναχάλασε με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και η πλακέτα είχε εγγύηση έξι μήνες (δηλαδή είναι τώρα εκτός εγγύησης). Ποια είναι η γνώμη σας; Να το πετάξω; Γιατί δεν μπορώ να αγοράζω πλακέτα κάθε ένα χρόνο!

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas1956 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστυχώς το πλυντήριο με την καινούργια πλακέτα, μετά σχεδόν ένα χρόνο ξαναχάλασε με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και η πλακέτα είχε εγγύηση έξι μήνες (δηλαδή είναι τώρα εκτός εγγύησης). Ποια είναι η γνώμη σας; Να το πετάξω; Γιατί δεν μπορώ να αγοράζω πλακέτα κάθε ένα χρόνο!
    Γιασου Κωστα και χρονια πολλα.Κατα τη γνωμη μου το πετας και κακος εδωσες τα λεφτα για αλαγη πλακετας.Θεωρω οτι ολες οι κορεατικες συσκευες ειναι για κλοτσιες.Για αγορα καινουργιου προτημησε γερμανικη συσκευη,οχι οτι δεν χαλανε,απλα κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερες συσκευες με πολυ καλυτερο aftersales απο ολους τους αλλους κατασκευαστες.

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Εγω παλι απο την προσωπικη μου εμπειρια εχω ακριβως την αντιθετη γνωμη, εστω κι αν το δειγμα μου ειναι σαφεστατα πολυ μικροτερο.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Brandt] Πλυντήριο WM 61200, δεν γυρίζει ο κάδος
    από reili στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-15, 15:18
  2. [Pitsos] Δέν γυρίζει ο κάδος σε πλυντήριο PITSOS 7+
    από targa στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-15, 21:09
  3. [Candy] Δεν γυρίζει ο κάδος
    από LedZep στο forum Πλυντήριο