σταματησε ξαφνικα να δουλευει ,ειναι με ρυθμιση στροφων.στα καρβουνακια εχω ταση 220ν αλλα τιποτα.ζεσταινετε και η πλακετα που ρυθμιζει τις στροφες
σταματησε ξαφνικα να δουλευει ,ειναι με ρυθμιση στροφων.στα καρβουνακια εχω ταση 220ν αλλα τιποτα.ζεσταινετε και η πλακετα που ρυθμιζει τις στροφες
kounops (12-07-15)
οποτε πρεπει να μετρισω ταση και στις ψυκτρες? μεταβαλωντας το ποτενσιομετρο για τισ στροφες πρεπει να παιρνω καποια αλλαγη στην ταση?
Την τάση αυτή δεν μπορεί να την μετρήσει αξιόπιστα το πολύμετρό σου. Έλεγξε χωριστά το μοτέρ για φαγωμένα καρβουνάκια, διακοπές στα τυλίγματα κ.λ.π. και μετά βλέπεις για την πλακέτα.
τα καρβουνακια ειναι σαν καινιουρια.μου ζεστενετε υπερβολικα η μικρη αντισταση κατω απο το ποτενσιομετρο
να δωσω στα καρβουνα κατευθειαν ρευμα να δω αν δουλεψει?
Κοντά στο μοτέρ είδες κάτι που να είναι σαν θερμική ασφάλεια για προστασία κτλ? (εννοώ να το έχει από το σημείο που μετράς τάση στα καρβουνάκια και εντός μοτέρ ) δηλαδή βγάλε τα καλώδια από τα καρβουνάκια και μέτρησε για το αν έχεις συνέχεια .
Δουλεύει αρχικά? και μετά σταματάει "ξαφνικά"? ή είναι εντελώς νεκρό?
300 watt. Ναι το μοτέρ γυρνάει πολύ άνετα.
Βάλε μια λάμπα πυρακτώσεως 200W σε σειρά με το μοτέρ και δώσε του 230V (με προσοχή)