Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή επισκευη οθονης samsung

Καλημέρα σε ολους!

Εχω ενα galaxy s4 i9505 και μου εσπασε το τζαμακι της οθονης. Η οθονη, η αφη κτλ δεν εχουν πειραχτει.
    θελω να ασχοληθώ και να την επισκευασω μονος μου και ελπιζω να μπορεσω. Το θεμα ειναι πως δεν εχω τη δυνατότητα να αγοράσω καινουργιο digitizer.. αρχικα ακουγα πως η οθονη του s4 παει μαζι με το digitizer και για να αλλαχτει πρεπει να το αγορασω, ειδα ομως σε αρκετα βιντεο οτι αλλαζουν μονο το τζαμακι μπροστα.
    Ειδα αρκετους τροπους οπως με πιστολακι μαλλιων πχ για να ξεκολλησει, και μετα στο κολλημα με uv glue η και με ταινια που ειχε κολα διπλης οψης κτλ..

Μπορει καποιος να μου δωσει καποια συμβουλη? Ποιος τροπος θα ειναι ο καλυτερος και αποτελεσματικοτερος?
    Ευχαριστω εκ των προτερων!

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλημέρα. Η Samsung τα original ανταλλακτικά της πωλούνται ως bundle, δηλαδή οθόνη, digitizer μαζί. Ως ΟΕΜ ανταλλακτικό θα το βρεις ξεχωριστό. Το να ξεκολλήσεις το digitizer από το S4 είναι πολύ δύσκολο και αν δεν έχεις εμπειρία πρόσεξε μη κάνεις καμιά μεγαλύτερη ζημιά και χαλάσεις και την οθόνη. Θέλει πολύ προσοχή.

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Οταν λες να χαλασω την οθονη εννοεις να χαλασω το digitizer, σωστα?
    Οπως και να χει θα το δοκιμασω, θα προσπαθησω να ειμαι προσεκτικος.
    Καποια συμβουλη για αποτελεσματικοτερο τροπο? Να το κανω με την κολα και το φως, με το αυτοκολλητο η με την ταινια διπλης οψης?

Το avatar του χρήστη windmill82
    Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Βαγγελη δεν ειναι τοσο ευκολο οσο φαινεται . Προσωπικα το θεωρω σχεδόν αδυνατο , και οσα τσακαλια το καταφερνουν εχουν κανει πολυ προπονηση και εχουν σπασει αρκετες ωσπου να το πετυχουν.

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Άλλο το digitizer άλλο η OLED οθόνη. Όταν λέω οθόνη ενώ μέσα το display Βαγγέλη. O windmill έχει δίκιο. Είναι πολύ δύσκολο όπως σου είπα κι εγώ και μιας και δεν έχεις εμπειρία μην το επιχειρήσεις εκτός ίσως και αν άλλαζες όλο μαζί το πακέτο (οθόνη + digitizer) της Samsung.

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον manolo για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

windmill82 (30-04-15)

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Ευχαριστω για τις συμβουλες αλλα οπως και να χει θα το δοκιμασω το εχω αποφασισει και ρωταω με ποιο τροπο ειναι καλυτερα να το κολλησω(εφοσον πετυχει). Σπουδαζω και ηλεκτρονικος και θελω σιγα σιγα να αρχισω να ασχολουμαι. Απλα σκεφτομαι να το τολμησω γιατι απ οτι βλεπω το ανταλακτικο για να αλλαξω μονο το τζαμακι ειναι πολυ φθηνο, απ το να δωσω 100 ευρω για οθονη και digitizer δεν εχω κατι να χασω αν προσπαθησω. Αν δεν πετυχει και σπασω την οθονη τοτε την αλλαζω ολοκληρη.

Προεπιλογή

Φίλε μου θέλει πολύ προσοχή μιας και δεν είναι καθόλου εύκολο. Στο λέω γιατί έχω χαλάσει 2 μέχρι τώρα αλλά στο 3ο τα κατάφερα
    Πρέπει να προσέξεις γιατί αν το ζεστάνεις πολύ θα κάψεις την οθόνη. Δεν θέλει πάνω από 75-80 βαθμούς.
    Επίσης όταν θα το βγάλεις θέλει πολύ υπομονή γιατί δίπλα στην κάμερα έχει ένα καλώδιο το οποίο δεν πρέπει να κόψεις.
    Εγώ θα πρότεινα πάντως την πιο σωστή λύση που είναι αλλαγή όλης της οθόνης. Πιο εύκολο και σίγουρο.
    KOYLA M' AKOYS??
    POLY KOLOPAIDO O KYRIAKOS!!!

Παρόμοια Θέματα

1. [Κινητό Τηλέφωνο] Αναζητηση οθονης απο samsung galaxy s3
    από qazwsx στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-14, 19:45
  2. [Οθόνη Samsung] ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΠΑΣΜΕΝΗΣ ΟΘΟΝΗΣ-TV SAMSUNG
    από gstar στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-14, 16:57
  3. [Τηλεόραση Samsung] ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD SAMSUNG LE40A336J1D ΒΛΑΒΗ ΟΘΟΝΗΣ