Βαζει νερο και αρχιζει το πλυσημο χωρις να ζεσταινει και χωρις διακοπη....
Μπορει κανεις να μου πει ...??
Ευχαριστω πολυ..
Βαζει νερο και αρχιζει το πλυσημο χωρις να ζεσταινει και χωρις διακοπη....
Μπορει κανεις να μου πει ...??
Ευχαριστω πολυ..
αν στα ξεβγάλματα προχωράει κανονικά , κάτι συμβαίνει με τη θέρμανση ή η αντίσταση κάηκε ή ο αυτοματισμός που την προστατεύει έχει ενεργοποιηθεί (θερμική ασφάλεια , ή πιεσοστάτης νερού μπόιλερ)
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Πλύνε με κρύο νερό να δεις αν θα τελειώσει το πρόγραμμα.
Θα το ξαναβαλω να πλυνει να δω αν τελειωσει το προγραμμα.....νομιζω ομως ...απ'οτι θυμαμαι οτι δεν το τελειωνε αλλα θα το ξαναβαλω....και θα δω και αυτα που ειπε ο diony
Το εβαλα να κανει ολη την πλυση....ομως δεν ζεστανε το νερο....Μια ερωτηση ηθελα να κανω...η αντισταση ειναι αυτο το κυλινδρικο μεταλλικο που ειναι ενσωματωμενη στην αντλια.????Και αν ναι αλλαζει μονο του η θελει ολο το μπλοκ..??
επειδή έχει διάφορα μοντέλα ,σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες μετρήσεις
αν το έχεις λυμένο βγαλε κάποιες φωτογραφίες μήπως φανεί κάτι
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Αυτη ειναι η αντλια ........και νομιζω και η αντισταση...δες τις φωτο και θα καταλαβεις...Σ'ευχαριστω πολυ..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ανδρονικος : 18-04-15 στις 10:31
Αν ειναι αυτη η αντισταση και ξερεις πες μου απο τις επαφες που βλεπεις τι να μετρησω για να δω αν ειναι καμμενη....??Νομιζω οι 4 δεξια ειναι .......αν δεν κανω λαθος....!!!