Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μπάμπης
    Περιοχή
    Το σπίτι μου

Προεπιλογή Πρόβλημα ενεργοποίησης iPhone 5

Καλησπέρα και καλή χρονιά

Τον Απρίλιο του 2013 αγόρασα μια συσκευή iPhone 5 16GB λευκή από κατάστημα ΟΤΕ. Η συγκεκριμένη συσκευή μετά από λίγους μήνες εμφάνισε καμένα pixels με αποτέλεσμα να παραδοθεί στο κατάστημα του ΟΤΕ από όπου αγοράστηκε, για επισκευή. Μετά από αναμονή ενός μηνός και κάτι, αντικαταστάθηκε με refurbished (επισκευασμένη) συσκευή που από την αρχή παρουσίαζε πρόβλημα με το wifi, με αποτέλεσμα την εκ νέου αποστολή της στο service, αναμονή για 1 ακόμη και πλέον μήνα και τελικά αντικατάστασή της με άλλη refurbished.
    Στις 2/1/2015 έκανα reset στη συσκευή μου. Κατά την ενεργοποίηση όμως, η συσκευή αναφέρει ότι δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM εμφανίζοντας το παρακάτω μήνυμα στην οθόνη του:

«Η κάρτα SIM δεν είναι έγκυρη
    Η κάρτα SIM που έχετε εισάγει αυτή τη στιγμή σε αυτό το iPhone είναι από φορέα που δεν υποστηρίζεται στο πλαίσιο της πολιτικής ενεργοποίησης που έχει εκχωρηθεί επί του παρόντος από τον διακομιστή ενεργοποίησης. Αυτό δεν αποτελεί ζήτημα υλισμικού του iPhone. Εισαγάγετε άλλη κάρτα SIM από υποστηριζόμενο φορέα ή ζητείστε από τον φορέα σας να ξεκλειδώσει αυτό το iPhone. Επικοινωνήστε με την Apple για περισσότερες πληροφορίες»

Μετά από επικοινωνία με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της COSMOTE (1383 και την προτροπή για επίσκεψη και αντικατάσταση της κάρτας SIM, επισκέφτηκα το κατάστημα ΟΤΕ και δοκίμασα άλλη καινούργια κάρτα SIM με τα ίδια αποτελέσματα. Δεύτερη επίσκεψη την ίδια μέρα στο κατάστημα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», αλλά η απάντηση ήταν ότι η συγκεκριμένη συσκευή πρέπει να είναι αγορασμένη στο εξωτερικό και για το πρόβλημά μας να απευθυνθείτε στον ΟΤΕ.
    Από τον ΟΤΕ μου έγινε πρόταση να στείλω την συσκευή ΕΚ ΝΕΟΥ για service.
    Συμπλήρωσα την φόρμα επικοινωνίας στο site της cosmote, όπου και ανέφερα το πρόβλημα αυτό και ζήτησα να αντικατασταθεί η συσκευή με άλλη και μάλιστα καινούργια, χωρίς κλειδώματα και προβλήματα ή επιστροφή των χρημάτων μου και περιμένω απάντηση.
    Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο πρόβλημα αυτό, όπως και ενέργειες που πρέπει να κάνω
    Όταν όλα αποτύχουν, διάβασε τις οδηγίες χρήσης.

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Κυψέλη

Προεπιλογή

Απαράδεκτη συμπεριφορά service
    Τι να πώ δέν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις

Το avatar του χρήστη windmill82
    Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

Να την ξαναστειλεις για επισκευη παλι στον ΟΤΕ. Πιθανολογω οτι το κλειδωμα δικτυου προεκυψε απο καποιο λαθος προγραμματισμο απο το σερβις. Δεν εχεις αλλες επιλογες. Επισημο επισκευαστικο κεντρο δεν υπαρχει . Γραμμη εξυπηρετησης πελατων δεν υπαρχει . Εισαγωγεας επισημος δεν υπαρχει. Επομενως απευθυνεσαι σε αυτον που σου το πουλησε οσες φορες χρειαστει.

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Ειναι εuκολο να μου στειλεις το imei αν θελεις φυσικα
    και θα σου δωσω εγω λυση

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μπάμπης
    Περιοχή
    Το σπίτι μου

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pipilas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι εuκολο να μου στειλεις το imei αν θελεις φυσικα
    και θα σου δωσω εγω λυση
    Έχεις ΠΜ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μπάμπης
    Περιοχή
    Το σπίτι μου

Προεπιλογή

Τα νεώτερα και το αίσιο τέλος της περιπέτειας αυτής.
    Η συσκευή επιστράφηκε από την Info Quest, πληρώθηκαν τα μεταφορικά, η αντικαταβολή και η "διάγνωση" (θα καταλάβετε γιατί τα εισαγωγικά).
    Επικοινωνήσαμε με την Apple, νομίζω κάπου Ιρλανδία, όπου αποδείχτηκε ότι η συσκευή για κάποιο λόγο ήταν κλειδωμένη στην κεντρική βάση της Apple, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ενεργοποιηθεί. Η αντιμετώπιση με όσους μιλήσαμε από την Apple; ¶ΨΟΓΟΙ!!!! ΕΥΓΕΝΈΣΤΑΤΟΙ!!! ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΌΤΑΤΟΙ!!!!! Μας ζήτησαν να ξαναδοκιμάσουμε την ενεργοποίηση, μετά το ξεκλείδωμα που έγινε από αυτούς, έγινε η ενεργοποίηση και η αναβάθμιση του λειτουργικού, ξαναπήραν τηλέφωνο αφού έγιναν όλες οι εργασίες αυτές, περίμεναν να ξανακάνουμε reset στην συσκευή μήπως και έχουμε πάλι τα ίδια προβλήματα που ευτυχώς δεν είχαμε, μας ζήτησαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία, αν και δεν φταίγανε αυτοί. Στην ερώτηση γιατί πιστεύετε ότι έγινε αυτό το κλείδωμα, η απάντηση ήταν ότι στο service έκαναν κάποιο λάθος στην ενημέρωση του λογισμικού, κάποια λάθος παράμετρο πέρασαν κατά το φλασάρισμα και κλείδωσε. Να θυμίσω ότι αυτήν την εργασία την έκανε το "επισκευαστικό κέντρο" ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Η δε Info Quest έκανε διάγνωση πρόβλημα και αντικατάσταση του SIM Reader και ζητούσε 325+ ¤ για την επισκευή. Κανένας από τα δυο service δεν σκέφτηκε ή δεν επικοινώνησε με την μαμά εταιρία να ρωτήσει γιατί κλπ, ούτε και μπήκε στον κόπο να κάνει μερικά κλικ και να δει το status της συσκευής ότι ήταν locked (brick είπαν αν θυμάμαι καλά από την Apple).
    Αυτές είναι οι μεγάλες εταιρίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ και Info Quest, αυτή είναι η αντιμετώπιση του πελάτη στο service των συσκευών. Παραδέχομαι ότι στην Info Quest ήταν πολύ πιο συνεργάσιμοι, αλλά το αποτέλεσμα τους έριξε και αυτούς στα μάτια μου. Η εύκολη λύση, πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι - αλλάζει SIM Reader, μήπως αυτοί θα πλήρωναν τα 325+ ¤; Καλά, όσον αφορά τον ΓΕΡΜΑΝΟ, δεν θα σχολιάσω την συμπεριφορά τους, απαξιώ, δεν χρειάζεται να ξοδέψω ούτε το σάλιο μου για να τους φτύσω (για να μην τους ματιάσετε φυσικά, μην πάει το μυαλό σας αλλού χαχαχαχα)

ΥΓ. Φίλε Κώστα (pipilas) ακόμα περιμένω την απάντησή σου στο ΠΜ, όχι φυσικά ότι ήσουν και υποχρεωμένος να απαντήσεις, αλλά εσύ το ζήτησες, χωρίς καμιά πρόθεση παρεξήγησης φυσικά.

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από babisko Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανένας από τα δυο service δεν σκέφτηκε ή δεν επικοινώνησε με την μαμά εταιρία να ρωτήσει γιατί κλπ, ούτε και μπήκε στον κόπο να κάνει μερικά κλικ και να δει το status της συσκευής ότι ήταν locked (brick είπαν αν θυμάμαι καλά από την Apple).
    στο στατους δεν αναφερε οτι ηταν λοκετ η συσκευη σου(και δεν ηταν αφου εσυ ειχες κανονικα τηλεφωνο
    μεχρι που εκανες ολικη επαναφορα η update και setup as
    new 2/1/2015 αρα περασε αργοτερα το προβλημα σου) ...καποια μακακια ειχαν κανει

Δεν μπορουσα να βρω το ιμει στην <<ελληνικη>>database ιστορικο =0
    μονο στα κεντρικα εβλεπα κατι για TESCO Mobile ουτε κλειδωματα-service-iclound ΤΙΠΟΤΕ

υγ.δεν νομιζω να ειχες δικτυο πριν το ρεσετ με jailbreak...τοτε ειναι για κλωτσιες οι μαγκες.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pipilas : 01-03-15 στις 12:42

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

O Γερμανός στις επισκευές και η Info Quest στις επισκευές είναι για πολλές κλωτσιές λέμε. Και ο Γερμανός τρεις φορές μου κατέστρεψε σχεδόν τρία κινητά που είχα δώσει για διάφορους λόγους και δεν εννοούσα να το πιστέψω μέχρι που έγινε τρεις φορές η μ@λ@κί@ όσο δε για την Info Quest δεν τους καίγεται καρφάκι δουλεύουν σαν Δημόσιοι υπάλληλοι και χειρότερα. Ολοι να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα όταν είστε αναγκασμένοι να πάτε σε αυτά τα επισκευαστικά μέρη.

Παρόμοια Θέματα

1. [Κινητό Τηλέφωνο] iphone 3gs κολληση smd
    από g.general07 στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-14, 07:40
  2. [Κινητό Τηλέφωνο] Iphone 4S πρόβλημα Wi-fi και audio.
    από cyclone στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-06-14, 04:13
  3. [Κινητό Τηλέφωνο] iphone 4
    από Terikan στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-12-13, 23:58
  4. iPhone 3G
    από niksti στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-12, 02:39
  5. IPHONE 8GB ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ