καλημερα σας
το προβλημα μου ειναι οτι το στεγνωτηριο μου (LG DT-C70043Ε) χτυπαει συνεχεια ο βομβητης νερου και λεει οτι ειναι γεματος ο καδος νερου αλλα τιποτα.... ειναι αδειος ...το κανει στο 1 λεπτο
καλημερα σας
το προβλημα μου ειναι οτι το στεγνωτηριο μου (LG DT-C70043Ε) χτυπαει συνεχεια ο βομβητης νερου και λεει οτι ειναι γεματος ο καδος νερου αλλα τιποτα.... ειναι αδειος ...το κανει στο 1 λεπτο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pigas0s : 29-09-14 στις 13:54
άνοιξα το στεγνωτήριο και έψαξα τα σωληνάκια αν είναι βουλωμένα αλλά όχι. από την μια πλευρά κατέληγε στον κάδο νερού και από την άλλη στην εικόνα που βλέπετε
από την πλευρά που είναι η εικόνα ρούφηξα τα νερά που είχε μέσα και το στεγνωτήριο δούλεψε κανονικά χωρίς να σταματήσει(με ρούχα μέσα βγαλμένα απο το πλυντήριο) ....αλλά ο κάδος νερού οταν τελείωσε το στεγνωτήριο ήταν άδειος ........όταν έβαλα ξανά ενα ακόμη στεγνωτήριο χτύπησε ο βομβητής ξανα στο 1 λεπτό περίπου ....αλλα ο κάδος νερου ηταν παλι αδειος. Ξαναέκανα πάλι την ίδια διαδικασία (ρουφηξα έβαλα και τα στέγνωσε ..........και ρωτάω τι ειναι αυτό στην φωτογραφία και αν εχει ρόλο με το προβλημά μου
Δεν βλεπω την φωτογραφια.
Πρεπει να το ανοιξεις και να το καθαρισεις απο τις σκουλες.
Σε ευχαριστώ Μάνο για την διευκρίνηση ..........υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει η αντλία και να μην στέλνει νερό στο συρτάρι και αν ναι πως θα την δοκιμάσω
παρεμπιπτόντως είμαι αρχάριος σε αυτά αλλά μπορώ να κάνω κάποια πράγματα με την βοήθεια σας πχ.την προηγούμενη φορά άλλαξα των ιμάντα.
τι εννοείς να καθαρίσω τις σκουλες.
και πάλι σε ευχαριστώ