Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: samsung 940NW

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή samsung 940NW

καλησπέρα και από εμενα έχω το "εξισεις" πρόβλημα η οθόνη μου δούλευε κανονικά και ξαφνικά ανοίγω το pc και μετά από δυο δευτερα κλείνει αλλα το φωτάκι παραμένει ανοιχτό και διακρίνω στην οθόνη την επιφάνεια εργασία αλλα πολύ δύσκολα..διάβασα μερικά πράγματα σε αλλα σχετικά θέματα στο site και κοίταξα την πλακέτα αν έχει φουσκωμένους πυκνωτές αλλα δεν έχει παρόλα αυτά θα τους αλλάξω αύριο μεθαύριο απλά θέλω και μια δεύτερη γνώμη αν γνωρίζει κανεις κάτι παραπάνω..
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    • Τύπος Αρχείου: jpg 940NW.jpg (96,3 KB, 37 εμφανίσεις)

Μέλος
    Όνομα
    Ιωαννης
    Περιοχή
    πατρα

Προεπιλογή

Το φως της οθονης ανάβει για λιγο ή καθολου? Αλλαξε προληπτικα ολους τους ηλεκτρολυτρικους εκτος ισως απο τον μεγαλο και τσεκαρα αν υπαρχει καμενη ασφαλεια περαν αυτης που ειναι ακριβως διπλα στη τροφοδοσια.Αυτο το πρασινο αναμεσα στους τρεις πυκνωτες στο κεντρο της πλακετας ειναι ασφαλεια ή αντισταση?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

αυτό στο κέντρο είναι αντίσταση η οθόνη αυτά τα δυο δευτερα που μένει ανοιχτεί δείχνει κανονικά την εικόνα στην συνεχεια απλά είναι σαν να πέφτει παρα πολύ ο φωτισμός δηλ με δυσκολία διακρίνεις την επιφάνεια εργασία...και κάτι άλλο γιατί είμαι λίγο άσχετος και δεν ξέρω πως να διακρίνω τις ασφάλειες που πρέπει να αλλάξω έχουν κάποια συγκεκριμένη ονομασία η κάποιο σημάδι?

Το avatar του χρήστη Thansavv
    Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Φινλανδία

Προεπιλογή

Σε ίδια οθόνη μου έχει τύχει να έχει καεί (ο μισός) ο μετασχηματιστής του inverter. Δοκίμασε να συνδέσεις μόνο τη μια λάμπα κάθε φορά, για να δεις αν κάνει το ίδιο. Αν στη μια περίπτωση δεν ανάβει ούτε για λίγο η λάμπα , τότε πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι ή στο μετασχηματιστή ή στη μια λάμπα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

οι λάμπες συνδέονται στις δυο υποδοχές στα πλαγια τις πλακέτας ? και αν ναι δηλ συνδέω μονο το ένα που δέχεται δυο και αφήνω το κάτω έτσι?

Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Φινλανδία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alextsanai Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι λάμπες συνδέονται στις δυο υποδοχές στα πλαγια τις πλακέτας ? και αν ναι δηλ συνδέω μονο το ένα που δέχεται δυο και αφήνω το κάτω έτσι?
    Έχει μια λαμπα πάνω και μια κάτω. Συνδέεις το ένα ζευγάρι μόνο. Αν θες βάλε και μια φωτο από τα καλώδια... Ο μετασχηματιστής είναι το μακρόστενο μαύρο πράγμα...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

εδώ έχεις άλλες δυο φωτό μπας και σε βοηθήσουν λίγο παραπάνω
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    • Τύπος Αρχείου: jpg 1.jpg (94,7 KB, 31 εμφανίσεις)
    • Τύπος Αρχείου: jpg 2.jpg (90,5 KB, 30 εμφανίσεις)

Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Φινλανδία

Προεπιλογή

Αλέξανδρε και από την πρώτη φωτογραφία πριν την αλλαγή των πυκνωτών, θα μπορούσες να δεις πως μπαίνουν οι πυκνωτές (χωρίς κέρμα).

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

θα είμαι και εγώ μελλοντικός ηλεκτρονικός μόλις πέρασα στα ΤΕΙ ξέρω κάποια πράγματα γιατί μέχρι στιγμής ασχολούμαι με αυτά από hobby και ενδιαφέρον.. άλλαξα σωστά τους πυκνωτές αυτή την φορα το ίδιο πρόβλημα συνεχίστηκε επίσης έκανα αυτό που μου είπε ο Θανάσης με τις λάμπες και όταν σύνδεσα μονο τις πάνω έκανε ακριβώς το ίδιο όταν σύνδεσα τις κάτω όμως και άνοιξα την οθόνη παρατήρησα ότι η εικόνα είχε πολύ ελάχιστο φωτισμό δηλ φαινόταν μαύρο από μακριά αλλα διέκρινες πάλι την επιφάνεια εργασία και μετά από 2 δευτερα σκοτείνιαζε λίγο παραπάνω στο ίδιο σημείο που ήταν πάντα αυτά ήταν τα αποτελέσματα τώρα εγώ δεν έχω ιδέα τη άλλο να κάνω εκτος αν φταίει ο inverter και να τον παραγγείλω από ebay και να το αντικαταστήσω..

Μέλος
    Όνομα
    Ιωαννης
    Περιοχή
    πατρα

Προεπιλογή

Το inverter ειναι πανω στο τροφοδοτικο και δεν ειναι ανεξαρτητο οπως στα λαπτοπ η στις τηλεορασεις. Ξεκολλησε το ενα ποδαρακι απο τις αντιστασεις και μετρησετες να δεις τι τιμη δινουν και ποσο ταιριαζει με τον χρωματικο τους κωδικα. Επισης ελεγξε και τις μεγαλες διοδους αν ειναι οκ.Επισης περνα ξανα της κολλησεις κατω απο τον μετασχηματιστη και απο τα μπλε πυκνωτακια αλλα και εκει που ειναι οι ακροδεκτες για τις λαμπες μηπως εχεις ψυχρες κολλησεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ioannislab : 23-09-14 στις 18:16

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία