-
sony ericsoon w700i
Καλησπερα σε ολους .. και καλο μηνα 
εχω το παραπανο κηνιτο και εχω ξεχασει τον κωδικο συσκευεις καθως ειναι μια πολυ παλια μου συσκευη... δηλαδη οταν βαζεις μια καινοθρια sim εκτος απο το Pin ζηταει και τον κωδικο τηλεφονου .. μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο η παει αχρηστο το τηλ ?
-
-
σιγουρα γινεται. πανε σε καποιο καταστημα 10-15 ευρω θελει.αν σου πουν παραπανω στειλε να στο κανω εγω.
-
Ένα μέλος ευχαρίστησε τον rep για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:
-
http://www.omnius-server.com/download με αυτο θα εκανα δουλεια αν ειχα και το καλωδιο σε usb για ericsson ?
-
-
αυτο ειναι με πληρωμη θελει να αγορασεις log.
-
-
Ισως και με το xs++ κανεις δουλεια αν το υποστηριζει. Βασικα αν βρεις καλωδιο, το συνδεεις με τον υπολογιστη με το xs++ και διαβαζει τον κωδικο και στον εμφανιζει στην αρχικη οθονη του προγραμματος. Επισης εχει και tool για να τον κανει reset στο 0000.
Συγκεκριμενα:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354310
http://www.myforum.lasyk.net/showthread.php?t=37286
Ανοιγεις το προγραμμα xs++ κι αν εχεις windows vista η νεωτερα κανε εκτελεση ως διαχειριστης.
Εχοντας βγαλει σιμ και καρτα μνημης και με κλειστο κινητο συνδεεις το κινητο με το usb πατας connect στο προγραμμα και πατας και κρατας πατημενο το c. Καλό ειναι επισης να ειναι φορτισμενο πανω απο το 50%. Μολις διαβαζει το τηλεφωνο λογικα στην αριστερη πλευρα που βλεπεις το log θα εμφανισει τον κωδικο. αν οχι πατα στην κατω πλευρα το GDFS και πατα το phone lock. Με αυτο θα επαναφερει τον κωδικο στον 0000. μετα πατα x και αποσυνεδεσε το κινητο. βγαλε και ξαναβαλε την μπαταρια και μετα βαλτο σε λειτουργια. Ολα τα παραπανω ισχυουν αν διαβασει το κινητο το προγραμμα. Αν δεν το διαβασει με την πρωτη δοκιμασε μερικες φορες ακομη. Επισης μην πατησεις τιποτα αλλο καθως με το συγκεκριμενο προγραμμα αναβαθμιζεις και την ρομ του κινητου και μπορει να γινει ζημια αν πατηθει κατι λαθος.
-
-
ioannislab σε ευχαριστω παρα πολυ για την διαθεση σου να με βοηθισεις.. θα το δοκιμασω..και θα σου πω τι εγινε ..
-
-
ioannislab θα τα παρω απο την αρχη .. βρηκα το καλωδιο εκανα εγκατασταση στον υπολογιστη μου τουσ driver για το usb το αναγνωρισε.. κατεβασα το xs++.. εχω win XP εκανα τα βηματα που μου ειπες καθος τα γραφει και στο προγραμμα μεσα και μου βγαζει το εξης δηλαδη δεν συνδεαιτε εκανα αρκετεσ προσπαθειες
17:43:04| XS++ v3.1 (Darwin) Ready !
17:43:04| Executed on Microsoft Windows XP
17:43:15|
17:43:15| Attempting to open the interface...
17:43:15| TURN OFF PHONE!
17:43:15| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
17:43:15| You have 30 seconds...
17:43:48| Error: Cannot open phone communication port
17:43:50| Disconnected... Unplug the phone
17:44:12|
εκανα το ιδιο και με το προγραμμα ΟΜΝΙUS εκανα λογαριασμο στην σελιδα εκανα και εκει τα βηματα για το συγκεκριμενο μοντελο αλλα δεν καταφερα να συνδεθω ...
τι να κανω λαθος αραγε ?
-
-
εχω την εντυπωση οτι το κινητο το συνδεεις στο usb ενω κρατας πατημενο το c οταν σου λεει Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης