Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 84

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη brasidas12
    Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή προβλημα με θυροτηλεφωνο

καλημερα εχω στο σπιτι το παρακατω θυροτηλεφωνο το οποιο ξαφνικα δεν δουλευει το μικροφωνο.δλδ ακουω οταν μου μιλανε αλλα οταν μιλαω εγω δεν με ακουνε αυτοι.απο το κουδουνι δεν νομιζω να ειναι το προβλημα γιατι απο τα αλλα 2 σπιτια δουλευει κανονικα.τα καλωδια που τα ανοιξα ειναι κανονικα δεν εχει φυγει κανενα.το θυροτηλεφωνο ειναι καινουργιο.1 χρονο εχει δουλεψει.τι μπορει να φταιει;;;μπορω να βαλω αλλο;γιατι καπου ειχα ακουσει πως πρεπει να βαλω μονο το ιδιο.κ η βλακεια εχει καπου 80 ευρω......
    Uploaded with ImageShack.us

Το avatar του χρήστη briko
    Μέλος
    Όνομα
    briko
    Περιοχή
    Αλεξανδρουπολη

Προεπιλογή

αφού τα άλλα διαμερίσματα έχουν ήχο το πρόβλημα σου είναι στο δικό σου διαμέρισμα.
    η καλώδιο η η συσκευή ειναι το πρόβλημα .
    φυσικά και μπορείς να βάλεις άλλης εταιρίας άλλα τώρα δεν θυμάμαι την αντιστοιχία καλωδίων .
    ρώτα στα καταστήματα Κωσταντακατου το κόστος της συσκευής αλλά αυτοί υπολογίζουν και την προμήθεια του ηλεκτρολόγου που θα πάει την επόμενη για να τη πάρει.
    εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα την συσκευή από άλλο διαμέρισμα για δοκιμή .
    Μην τα βάζεις με ηλίθιους. Σε κατεβάζουν στο επίπεδό τους και σε κερδίζουν εύκολα λόγω εμπειρίας.

Μέλος
    Όνομα
    briko
    Περιοχή
    Αλεξανδρουπολη
    Μην τα βάζεις με ηλίθιους. Σε κατεβάζουν στο επίπεδό τους και σε κερδίζουν εύκολα λόγω εμπειρίας.

Μέλος
    Όνομα
    Σταμάτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

το ανοίγεις,ξεκολλάς το μικρόφωνο,παίρνεις ένα αντίστοιχο,το κολλάς και είσαι έτοιμος.

Μέλος
    Όνομα
    briko
    Περιοχή
    Αλεξανδρουπολη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stam1982 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το ανοίγεις,ξεκολλάς το μικρόφωνο,παίρνεις ένα αντίστοιχο,το κολλάς και είσαι έτοιμος.
    φίλε μου όταν δούλευα σε κάποια αντιπροσωπία θυροτηλεφώνων στην εισαγωγή μερικών δεκάδων χιλιάδων κομματιών χαλασμένα μικρόφωνα σε επιτοιχα θυροτηλέφωνα είχαμε 0.
    χαλασμένα μικρόφωνα είχαμε στα θυρομεγαφωνα (αρκετά , τα περισσότερα από νερό).
    στα επιτοιχα θυροτηλέφωνα είχαμε βλάβες συνήθως στην κλεμα (καθαρή βλάβη από τον ηλεκτρολόγο) και στον διακόπτη (λόγω χρήσης).
    Ο φίλος από εδώ από τα λεγόμενα του ΔΕΝ εχει δυνατότητα να αλλάξει διακόπτη η να κάνει κάποιο άλλο έλεγχο εκτός από αυτό που του είπα να πάρει άλλη συσκευή από το γείτονα για να δει αν φταίει η συσκευή η η καλωδίωση πράγμα αρκετά πιθανό.
    τώρα αν φταίει το μικρόφωνο η πιθανότητες είναι πολύ μικρές.
    ΕΛΠΊΖΩ να μην με παρεξηγήσει ο φίλος μας για αυτό που είπα και αν το παρεξήγησε ζητώ συγνώμη.
    στην ερώτηση ναι με αυτό τον πίνακα βλέπεις την συσκευή σου bpt και τα θυροτηλέφωνα άλλης μάρκας τι αντιστοιχεί από πλευράς επαφών.

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον briko για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

xsterg (22-11-16)

Μέλος
    Όνομα
    Σταμάτης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

ο καθένας λέει την άποψη του και προσπαθεί να βοηθήσει βάσει της εμπειρίας του και των γνώσεων του.
    Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης,δεν είπες κάτι προσβλητικό.
    έχει τύχει σε αυτό το μοντέλο να φταίει το μικρόφωνο.

Τελικά Μύρωνα τι έκανες;

Το avatar του χρήστη brasidas12
    Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από briko Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν καταλαβα καλα απο αυτον τον πινακα θα βρω πως συνδεεται η συγκεκριμενη μαρκα θυροτηλεφωνου με την καλωδιωση του θυροτηλεφωνου που εχω εγω (bpt);;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Καλαμαριά

Προεπιλογή

Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα ακούω αλλα δεν με ακούνε.Αλλα έχουν το ίδιο πρόβλημα και τα αλλα διαμερίσματα.Ποιες ειναι οι πιθανές βλαβες;

Μέλος
    Όνομα
    briko
    Περιοχή
    Αλεξανδρουπολη

Προεπιλογή

όταν όλη η πολυκατοικία (πάνω από 2 διαμερίσματα) εχει το ίδιο πρόβλημα άρα υπάρχει πρόβλημα στο κεντρικό σύστημα .

Υποθέτω ότι οι συσκευές είναι χειρολαβής άρα το πρόβλημα βρίσκετε στο θυρομεγαφωνο (αυτό υπάρχει μέσα στην μπουτονιέρα).
    ΕΑΝ εχεις επιτοιχα θυροτηλέφωνα η κινέζικού τύπου δεν ισχύει αυτό που έγραψα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από brasidas12 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημερα εχω στο σπιτι το παρακατω θυροτηλεφωνο το οποιο ξαφνικα δεν δουλευει το μικροφωνο.δλδ ακουω οταν μου μιλανε αλλα οταν μιλαω εγω δεν με ακουνε αυτοι.απο το κουδουνι δεν νομιζω να ειναι το προβλημα γιατι απο τα αλλα 2 σπιτια δουλευει κανονικα.τα καλωδια που τα ανοιξα ειναι κανονικα δεν εχει φυγει κανενα.το θυροτηλεφωνο ειναι καινουργιο.1 χρονο εχει δουλεψει.τι μπορει να φταιει;;;μπορω να βαλω αλλο;γιατι καπου ειχα ακουσει πως πρεπει να βαλω μονο το ιδιο.κ η βλακεια εχει καπου 80 ευρω......
    Uploaded with ImageShack.us
    Καλησπέρα.
    Βρασίδα12, αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιιο πρόβλημα στο ίδιο ακριβώς θυροτηλέφωνο (bpt e/272).
    Τελικά κατάφερες να το λύσεις και πως?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία