καλησπερα. εχω το Sony ericsson c510. εδω και πολυ καιρο μου δουλευει ποτε κανονικα και ποτε η οθονη χωριζεται σε 2 μικροτερες. Εκανα update αλλα δεν εγινε τιποτα. αλλαξα οθονη αλλα παλι τα ιδια. εχετε να προτεινεται κατι?
καλησπερα. εχω το Sony ericsson c510. εδω και πολυ καιρο μου δουλευει ποτε κανονικα και ποτε η οθονη χωριζεται σε 2 μικροτερες. Εκανα update αλλα δεν εγινε τιποτα. αλλαξα οθονη αλλα παλι τα ιδια. εχετε να προτεινεται κατι?
ανοιξε το αν μπορεις καθαρισε λιγο τον κονεκτορα της οθονης επανω στην πλακετα βαλε λιγο flux και ψεκασε τον με θερμο αερα ΧΩΡΙΣ να λιωσει ,100% επιτυχια.....
ευχαριστω για την συμβουλη σου φιλε μου ,αλλα το δοκιμασα μολις τωρα αλλα παλι τα ιδια
Ποση θερμοκρασια θελει στο θερμο αερα για να μη λιωσει ? Κατι δοκιμες που εκανα σε κονεκτορες με θερμο αερα δεν εμεινε τπτ ορθιο απο τον κονεκτορα. Εχει σημασια ποιος τυπος ειναι ?(κουμπωτος ή με ασφάλεια? ) Κολλητηρι λεπτο με flux στις επαφες ειναι ασφαλεστερο για τα πλαστικα τους ?
Μαριε δεν μετρησα την θερμοκρασια.στον auoye 850 που εχω βαζω στο 4-5 αερα και 4,5 θερμοκρασια.
επειδη δεν εχω θερμο αερα, με το κολλητηρι πως μπορω να
το κανω? ειναι με κουμπωμα
με το κολλητήρι ειναι δύσκολο (οχι ακατόρθωτο) γιατί είναι πολύ λεπτοδουλια....με θερμο αερα με δυο ταχύτητες βαλε το στο χαμηλότερο αν εχει ρυθμιστή θερμοκρασίας βάλε το στους 100 βαθμους
Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους
με flux και πιστολακι για τα μαλλια? χαζομαρα εκανα ε?
οσες φορες το εκανα δουλεψε.διπλα ακριβως στον κονεκτορα εχει ενα εξαρτημα με ποδια απο τις δυο μεριες,καποιο απο ολα δεν παει στον κονεκτορα ,μετρα με το πολυμετρο και βρες το.