Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα κινητο Νοκια 6300 κ δε μου διαβαζει την καρτα σιμ.Ολα τα υπολοιπα λειτουργουν κανονικα.Μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι το προβλημα?
Ευχαριστω πολυ.
Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα κινητο Νοκια 6300 κ δε μου διαβαζει την καρτα σιμ.Ολα τα υπολοιπα λειτουργουν κανονικα.Μπορειτε να μου πειτε πιο ειναι το προβλημα?
Ευχαριστω πολυ.
γειασου νικο,δες αυτο το ic αν ειναι στη θεση του ,αν ειναι και εχεις σχεση με το αθλημα πρωτο ψεκασε το αν εχεις εργαλεια και μετα αλαξε το.nokia 6300.jpg
Eυχαριστω φιλε μου για την απαντηση καταρχην.Ναι ειναι στην θεση του κ το εχω καθαρισει αλλα τιποτα.Εχω θερμο να το αλλαξω αλλα που μπορω να το βρω αυτο το ic?
απο αλλη πλακετα...
Μια διευκρινηση μονο.Επειδη εχω και ενα χαλασμενο nokia 5230 υπαρχει περιπτωση να το εχει εκεινη η πλακετα αυτο το ic ή μονο απο nokia 6300?
Το emi φιλτρο της sim ειναι αυτο ? Από το lιnk Που εδωσες Χρυσοστομε εχει για αλλα μοντελα , βεβαια λογικα δε θα εχει ολο τον καταλογο Online
Εχετε στειλει αιτημα για υλικα που δεν υπαρχουν online αλλα τα εχει το καταστημα ?
δεν χρειαζεται να κανεις reballing.ακου τι κανω εγω σε τοσο μικρα ic.καθαριζεις την πλακετα και το ic απο ολα τα υπολοιματα κολησης.βαζεις λιγο flux και στα δυο και με το κολητηρη κανεις μικρα μπαλακια και στις δυο μεριες.ξανακαθαριζεις με καποιο χημικο και τα δυο βαζεις παλι flux και το κολας.εγω λογο της λιγο κολησης το τερματιζω στην πλακετα και σχεδον παντα δουλευει...
wow (14-03-12)
πολλες πλακετες εχουν τα ιδια ic Γραψε στο google nokia ic compatibility
Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου να εισαι καλα.