-
-
-
Σε γενικές γραμμές και σύμφωνα με τα Manual όταν ανάβει το κόκκινο Fault σημαίνει ότι έχεις χαμηλή τάση μπαταρίας. ή μπορεί πάλι η μπαταρία σου να είναι "μέτρια" φορτισμένη και σε υψηλό φορτίο να σου κάνει το ίδιο
-
-
Καλησπερα !
Η μπαταρια στο σκαφακι μου ειχε 12.5 βολτ . Τωρα εδω στο σπιτι που το δοκιμαζα εχω μια μπαταρια που την εχω και στην φορτιση και ειχε 14,5v .
Οποτε μονο θεμα τροφοδοσιας δεν ειναι .
Με το που πατω το ( on ) κανει μπιπ παει να αναψει το πρασινο led και μετα αναβει το κοκκινο !
Επισεις να πω πως εχω τσεκαρει και τις ασφαλιες ( και αυτες με τα ποδαρακια και πανω στην πλακετα ) και ειναι OK .
-
-
Η γνώμη μου είναι ότι αν θέλεις να είσαι ωραίος . σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ότι πρόκειται για τροφοδοσία "ψιλοπραγμάτων" όπως λες φώτα και κινητό και δεν έχεις κάτι επάνω στο "βαρκάκι" που να χρειάζεται τάση δικτύου . Γιατί δεν ακολουθείς την σίγουρη και απλή τακτική με 12 βολτες ή 24 βολτες λάμπες και για κινητό ένα απλό τροφοδοτικό από την μπαταρία σου? Υπερδιαστασιολογημένο το βλέπω 1000w ινβέρτερ και επικίνδυνο για θάλασσα για αυτά που το χρειάζεσαι . Μπορείς να πάρεις και ένα καινούριο με πολύ μικρό και φθηνό κόστος αν επιμένεις στην τάση δικτύου π.χ 300w με 30 ευρώ και λάμπες οικονομίας.
-
-
Καλημέρα στην παρεα....να συμφωνησω με τον Μιχαλη οσον αφορα την ισχυ του inverter στην θαλασσα..και την αλμυρα που θα περασει μεσα..στο κυκλωμα...μιας και ειμαι κοντα στο ιδιο hobby,,,Mακη μέτρα στους πυκνωτες αν εχεις 350-400V DC Προσεκτικα...οσο μπορεις, αν ειναι οκ τοτε εχεις προβλημα στην γεφυρα Η στην εξοδο .....καθαρισε ομως καλα την πλακετα με καποιο καλο καθαριστικο..για τυχον διαρροή στο τυπωμενο
-
-
Μια απορία ... που στο διάολο γειώνεται ένα ινβέρτερ σε "βαρκάκι"? Ενδιαφέρον! μπας και δεν το ξέρουμε μήπως υπάρχουν εξιδεικευμένες γειώσεις για Θαλασσοχομπίστες ? και τίποτα ανοξείδωτες φαντάζομαι? γιατί και το άλλο με απλή ουδετερογείωση σε μπαταρία μέσα σε "νερά " δεν μου αρέσει και τόσο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 10-02-12 στις 11:01
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης