-
JVC AX-211
Καλημερα στο forum.Εχω τον παραπανω ενισχυτη και εχω το εξης προβλημα.Οταν ανοιγω τον ενισχυτη και βαζω να ακουσω απο μια πηγη ειτε απο CD ειτε απο ραδιο ειτε απο το AUX η αριστερη εξοδος ειναι τελειως νεκρη δηλαδη δεν ακουγεται τιποτα.Αν ανεβασω την ενταση απο ενα σημειο και μετα απο το VOLUME του ενισχυτη τοτε αρχιζει και παιζει και το αριστερο ηχειο και μαλιστα παιζει σε ολο το φασμα του VOLUMEαπο κει και μετα.Αν ξανακλεισω τον ενισχυτη πρεπει να κανω παλι το ιδιο για να παιξει το αριστερο καναλι.Δοκιμασα αλλα ηχεια επισης εριξα και contact cleaner στα ποτενσιομετρα αλλα τιποτα.
Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας!!
-
-
Μαλλον το ποτενσιομετρο παρουσιαζει διακοπη οποτε θελει αντικατασταση η μπορει να εχει ψυχρες κολλησεις. Τον ανοιξες τον ενισχυτη να δεις?
-
-
Τον ανοιξα και παρατηρησα το εξης:οταν τον βαζω να παιξει στην αρχη που δεν παιζει το αριστερο καναλι οταν κουναω τον εναν ηλεκτρολυτικο παιζει κανονικα.Μαλλον εχει ψυχρες κολλησεις.Το ποτενσιομετρο δεν πρεπει να παρουσιαζει διακοπες γιατι οπως ειπα και προηγουμενος απαξ και αρχιζει και παιζει το αριστερο καναλι μετα λειτουργει σε ολο το φασμα του VOLUME
-
-
Λοιπον ψυχρες κολλησεις δεν εχει, στα ποτενσιομετρα εριξα contact cleaner και τα μετρησα με το πολυμετρο και ειναι οκ, το ιδιο και τα τρανζιστορ εξοδου.Αυριο θα αντικαταστησω ολους τους μικρους ηλεκτρολυτικους.Πιθανοτατα να ειναι αυτοι.
-
-
Επανερχομαι στο προβλημα μου.Αλλαξα ολους τους ηλεκτρολυτικους στον ενισχυτη και το προβλημα παραμενει.Ψυχρες κολλησεις δεν υπαρχουν τα ποτενσιομετρα λειτουργουν μια χαρα..Τι μπορει να φταιει???μπορει καποιος να με βοηθησει????
-
-
έχεις σχέδιο; αν δεν έχεις δύσκολα οι ενισχυτές αυτοί είναι κομμάτι δύσκολοι στην επισκευή θέλει πολύ ψάξιμο, μόνο ο sakis μπορεί να βοηθήσει
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης