Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: LG W2230S

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη Σίνδος

Προεπιλογή LG W2230S

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά

Εχω ενα monitor lg w2230s οποίο όταν το ανάβω, ανάβει για 2 με 3 δευτερολεπτα και σβήνει. Μετα απο λίγο ξαναναβει απο μόνο του για 2 με 3 δευτερόλεπτα και ξανασβήνει κ.ο.κ. Μειωσα την φωτεινότητα στο ελάχιστο ετσι ώστε να φένεται η εικόνα και παρατηρω οτι δεν με κάνει νούμερα η οθόνη. Το θέμα είναι όμως οτι δεν μπορώ να την έχω με χαμηλή φωτεινότητα. Αν την ανεβάσω πάλι περιπου στο 55% αρχίζει πάλι τα ίδια.Τσεκαρα την πλακέτα inverter που ειναι μαζι και main board αλλα δεν βρήκα κατι ελλατωματικό.Τι μπορεί να φταίει?

Σας ευχαριστω όλους

Μέλος
    Όνομα
    Τάσος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

καλημερα και χρονια πολλα!
    νομιζω οτι ειναι το τροφοδοτικο, γιατι μαλλον οταν ανεβαζεις πολυ την φωτεινοτητα τραβαει και πιο πολυ ρευμα απο το τροφοδοτικο, οποτε το γονατιζεις. φυσικα αυτο δεν ειναι λογικο να γονατιζει , οποτε υποψιαζομαι πυκνωτες. βγαλε μια φωτογραφια να το δουμε.

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη Σίνδος

Προεπιλογή

Το τροφοδοτικο του ειναι εξωτερικο δεν ειναι ενσοματωμενο εντος της πλακετας. Το εχω μετρήσει σκέτο με πολύμετρο και μου βγάζεο 12vdc κανονικα. Λες το πρόβλημα να ειναι στην ένταση (Α) ???

Το avatar του χρήστη KOKAR
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Αργυρουπολη

Προεπιλογή

δες το τροφοδοτικό πόσα Αμπέρ ειναι και δοκίμασε να βάλεις ενα φορτίο - αντίσταση ετσι ώστε να τραβήξεις κοντά στο
    ρεύμα που λεει οτι μπορεί να δώσει το τροφοδοτικό σου και μέτρα την τάση με ενα πολυμετρο, κανονικά η τάση θα πρέπει να ειναι σταθερή

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας