-
hp1740 προβλημα οθόης
καλημερα τα παιδια, λοιπον χρειαζομαι τα φωτα σας για ενα θεματακι που εχω με μια οθονη δεν ειναι τιποτα ειναι προσωπικο μεχρι να πληρωσο και να στειλω τον ιβαν να την καταστρεψει
.
το προβλημα της οθονης ειναι οτι αναβει για 5 δευτερα κανονικοτατα και μετα μαυριζει αν την φεξω με φακο η εικονα φαινεται αλλα χωρις φωτισμο,την ανοιξα τελειως και αλλαξα στο τροφοδοτικο πυκνωτες οπως ανοιξα και την οθονη και ειδα τις λαμπες φωτισμου που εχει και εβγαλα την μια 2αδα διοτι ηταν καμμενες την συναρμολογησα την εβαλα σε λειτουργια και ξανα τα ιδια...εχετε καμια λυση για την συγκεκριμενη οθονη?
αναρτω φωτογραφικο υλικο...................
21082011130.jpg21082011131.jpg21082011132.jpg21082011133.jpg
-
-
μαλον θελεις αλλαγη ccfl λαμπων-μετρησες τασεις εξοδου;;
-
-
επειδη ειμαι στα πρωτα σταδια επισκευων και οτι φτιαχνω το κανω για προσωπικη μου χρηση η ccfl λαμπες ειναι αυτεσ φθωριου? αν ναι εχω βγαλει την μια 2αδα οι αλλεσ 2 ειναι καλεσ και λειτοργουν μια χαρα οσο για την μετρηση εξοδων με φωτισες δεν εχω ιδεα ουτε πολυμετρο προσ το παρον (περιμενω να ερθει και να μαθω) εχεις να με προτεινεισ φιλε μου κατι και αν ειναι ευκολο λιγο αναλυτικα?
-
-
-
-
καλησπερα και παλι θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να τοποθετηθει στο θεμα μπας και κανουμε τιποτα με το monitor
-
-
πρεπει να αλλαξεις τις λαμπες
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης