-
Γεμισμα μελανιου HP εκτυπωτη
Καλησπερα
Εχω ενα ΗΡ πολυμηχανημα στο οποιο εχει τελειωσει το μαυρο μελανακι. Αυτο που λεει το μελανι πανω ειναι ΗΡ 350. Αγορασα ενα δοχειο μισου λιτρου με μαυρη μπογια για τετοια μελανακι αλλα δεν ξερω πως να το γεμισω.
Ανοιξα απο πανω το αυτοκολλητο και δεν βρικα 1 τρυπουλα να το γεμισω αλλα 5, ποια απο ολες δεχεται το μελανι? Επισης ποσα ml πρεπει να το γεμισω? Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο κολπο που πρεπει να κανω για να γεμισει σωστα?
Ευχαριστω πολυ.
...........................^ILL-ektronika^
-
-
Για την ποσότητα , συμβουλέψου την ίδια την κεφαλή ή το κουτί της .
Για την μέθοδο γεμίσματος ψάξε στο Youtube για βίντεο.
-
-
Ευχαριστω πολυ. Την συσκευασια δυστυχως την εχω πεταξει, πανω μονο κωδικους λεει.
-
-
Υπάρχει και η σελίδα της HP που τα λέει όλα ..
-
-
απο τον κωδικο του μελανιου θα βρεις ποσα ml ειχε μεσα.μετα παρε μια συριγγα και βαλε οσα πρεπει. 4.5 ml θελει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rep : 20-11-10 στις 18:55
-
-
Καλησπερα και καλη χρονια!
Με τα μελανακια ειδικα το εγχρωμο εχω πολυ μεγαλο προβλημα. Καθε χρωμα θελει 4,5ml το γεμιζω οπως δειχνουν τα video στο youtube αλλα σε εμενα ή αρχιζουν και τρεχουν πολυ μελανι, ή οι εκτυπωσεις μου εχουν κενες γραμμες και καθε φορα τυπωνει οποιο χρωμα θυμαται. Με το μαυρο δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτως προβλημα στο γεμισμα και στην ποιοτητα εκτυπωσης.
Εκτος αυτου εκαψα μεχρι στιγμης 3 εγχρωμα μελανοδοχεια. Μου πεταει ο εκτυπωτης σφαλμα δοχειου και στην τεκμηριωση στον υπολογιιστη μου λεει οτι το μελανι εχει καει.
Το προβλημα με το καψιμο των μαλανοδοχειων το εχω εδω και ενα εξαμηνο, ακομη και σε μελανοδοχεια τα οποια γεμιζω απο επαγγελματια. Μηπως τελικα φταιει ο εκτυπωτης και οχι το γεμισμα? εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο?
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης