Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη τομ
    Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Ψυγειο BOSCH KGU HOUSEHOLD APPLIANCES

καλησπερα σας...εχω ενα 2 πορτο ψυγειο τησ bosch.. απο κατω ειναι η καταψυξη κ απο πανω η συντηριση...ειναι κ 'NO FROST' . τον τελευταιο καιρο μου πιανει παγο στην καταψυξη κ στη συνεχει μου βγαζει νερα απο κατω... στο manual λεει οτι αν ποιασει παγο να το κανω μια αποψυξη...το εκανα κ αποψυξη κ τωρα επιασε ξανα παγο κ παλι μου βγαζει νερα....μηπως ξερεται απο που προερχετε η βλαβη??? η θα πρεπει να φωναξω ψυκτικο???

Το avatar του χρήστη j kalai
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Η βλαβη μπορει να ειναι ενα βουλωμενο σωληνακι που βγαζει τα νερα στο πισω μερος επανω στο μοτερ και μπορει να εχει καει και η αντισταση της αποχετευσης.
    Επισης το ψυγειο δεν πρεπει να γερνει προς τα εμπρος γιατι παλι δημιουργειτε προβλημα με τα νερα.
    Οταν εκανες αποψυξη ποση ωρα το αφησες εκτος λειτουργιας? τις πορτες τις ειχες ανοιχτες?

Το avatar του χρήστη τομ
    Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

περιπου μιση μερα το αφησα εκτος λειτουργιας... μπορει κ μια ολοκληρη....δε νομιζω να γερνει μπροστά...θα το κοιτάξω....αν ειναι βουλωμένο το σωλινακι πωσ μπορω να το βρω κ να το ξεβουλωσω??? οσο για την αντισταση μπορω να την αλλαξω μονος μου??? ευχαριστω πολυ για την απαντηση...

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Γραψε μου το Ε nr:........./.. το οποιο βρισκεται στον χωρο που ειναι οι φρουτολεκανες.
    Για να κανεις αποψυξη σε αυτα τα ψυγεια χρειαζεται 30ωρες με ανοιχτες τις πορτες.

Το avatar του χρήστη aris285
    Μέλος
    Όνομα
    Αρης
    Περιοχή
    Ελευσινα

Προεπιλογή

Δες αν τα λαστιχα της καταψυξης πατανε καλα γιατι μπορει να περνει αερα και να πιανει παγο.

Το avatar του χρήστη τομ
    Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

περιπου στις 10 ωρες το ειχα κανει αποψυξη τελικα... ο κωδικος ειναι E Nr KGU44193/03 FD 8406 141322. λετε επειδή δεν του εκανα αρκετη ωρα απόψυξη???

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από j kalai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γραψε μου το Ε nr:........./.. το οποιο βρισκεται στον χωρο που ειναι οι φρουτολεκανες.
    Για να κανεις αποψυξη σε αυτα τα ψυγεια χρειαζεται 30ωρες με ανοιχτες τις πορτες.
    To σβηνεις και το αφηνεις να κανει αποψυξη.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Θησείο

Προεπιλογή

Καλημέρα σας και καλή εβδομέδα.

Λοιπόν έχω και εγώ ένα ψυγείο ΠΙΤΣΟΣ δίπορτο no frost. Εδώ και αρκετό καιρό μου μαζευε νερό-πάγο στο κάτω μέρος της κατάψυξης, στον πάτο.
    Προσπαθούσα λοιπόν μια φορό την βδομάδα και τον αφαιρούσα.
    Το ίδιο έκανα και εχθές.
    Το λάθος μου ήταν που τόσο καιρό δεν έψαξα να βρώ που οφειλόταν αυτή η ιστορία.
    Χθες μετό από την αφαίρεση του πάγου το πρωί, διαπίστωσα το απόγευμα ότι τα δύο πράσινα φωτάκια της συντήρησης και της κατάψυξης το ένα στου +4 και το άλλο στου -18 αναβόσβηναν και επί πλέον και το κόκκινο φωτάκι του allarm αναβόσβηνε και αυτό.
    Αφαίρεσα όλα τα πράγματα από την κατάψυξη και τα μετέφερα σε ένα άλλο καταψύκτη και άφησα τις πόρτες ανοικτές για να γίνει απόψυξη.
    Αυτό έγινε σήμερα το πρωί.
    Έβγαλα το πίσω καπάκι της κατάψυξης και προσπάθησα κα ξεβουλώσω ένα σωλινάκι που διάβασα σε προηγούμενα ποστ ότι υπάρχει.
    Του έβαλα μέσα έ καλαμάκι του φραπέ και το φύσιξα και νομίζω ότι και αν ήταν βουλωμένο ξεβούλωσε. (Αν αυτό ήταν το θέμα ότι έκανε υπερχύληση και μου γέμιζε νερό στην κατάψηξη στον πάτο.)

Πιστεύοντας ότι το θέμα τακτοποιήθηκε αφού στέγνωσε η πλάτη του ψυγείου που δημιουργεί την ψύξη το έβαλα σε λειτουργία.
    Διαπιστώνω όμως ότι το ψυγείο δεν παίρνει μπροστά και τα τρία φωτάκια που ανέφερα προηγουμένως αναβοσβύνουν ρυθμικά και επίσης ακούγετα και ένα τακ-τακ-τακ με τον ρυθμό που αναβοσβύνουν τα ενδεικτικα φωτάκια. (συντήρηση-καταψυξη-allarm.)
    Οι πόρτες της κατάψυξης και της συντήρησης παραμένουν ανοικτές και το ψυγείο είναι εκτός μπρίζας.

Μπορείται παρακαλώ να μου πείτε που οφείλετε αυτό ???
    Χρειάζεται να του κάνω ακόμα απόψυξη η έχει άλλη βλάβη ??

Ευχαριστώ και περιμένω την βοήθειά σας.

Παρόμοια Θέματα

1. ΨΥΓΕΙΟ SHARP SJ-439L
    από PARKER στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-09, 13:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •