Καλησπέρα σας .Εχω αυτό το πληκτρολόγιο και όπως θα δείτε έχει χαλάσει στα δυο στρογγυλά που συνδέεται η μπαταρία εξωτερικά στο κύκλωμα .Δεν ξέρω εάν το λέω σωστά .Πως γίνεται σας παρακαλώ να διορθωθεί????
IMG_2135.jpgIMG_2136.jpg
Καλησπέρα σας .Εχω αυτό το πληκτρολόγιο και όπως θα δείτε έχει χαλάσει στα δυο στρογγυλά που συνδέεται η μπαταρία εξωτερικά στο κύκλωμα .Δεν ξέρω εάν το λέω σωστά .Πως γίνεται σας παρακαλώ να διορθωθεί????
IMG_2135.jpgIMG_2136.jpg
Φίλε Βασίλη,
μ΄ ένα βαμβακερό πανάκι εμποτισμένο μ΄ ισοπροπυλική αλκοόλη, ή καθαρό οινόπνευμα,
περασέ το με κυκλικές κινήσεις κυρίως γύρω από τα σημεία που φαίνεται μαυρισμένο.
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην καταστραφεί τελείως ο γραφίτης από τους χαλκοδιαδρόμους
των επίμαχων buttons.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Σε ευχαριστώ για την απάντηση . το θέμα μου είναι εάν μπορώ να γεμίσω τα κυκλάκια ωστε να κάνει επαφή η μπαταρία η αν διορθώνονται η επαφες με κάτι;;
Ίσως αν μας έδειχνες πως ακουμπά η μπαταρία πάνω...Υπάρχει λαμάκι; Πλαστικό καπάκι;
Μπορεί να σου κάνει κάποιο αγώγιμο μαρκαδοράκι ή στην ανάγκη συνδέεις καλώδια λεπτα από το βύσμα μέχρι την μπαταρία (προσοχή: δεν μπορεις να χρησιμοποιήσεις κολλητήρι στη μεμβράνη)
https://modchip.gr/ilektronika/exopl...ogimis-grafis/
Όπως γράφει κι ο φίλος klik θα πρέπει ν΄ ανεβάσεις ευκρινείς photos με το τι συνδέεται αυτό το πληκτρολόγιο.
Πέραν του αγώγιμου μαρκαδόρου, υπάρχει κι αγώγιμος γραφίτης σε spray, (εφόσον βέβαια υπάρχουν υποτυπώδη
αυλάκια ως διάδρομοι), καλός καθαρισμός με μπατονέτα μεταξύ αυτών μετά την επίστρωση με το spray γραφίτη κι
αναμονή κάμποσης ώρας μέχρι να στεγνώσει καλά.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης