Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Stavros
    Περιοχή
    Thessaloniki

Προεπιλογή Καταψύκτης-υγρασια στο κάτω μερος

Έχω ένα καταψύκτη united(United UCR 1427E) ο οποίος αγοράστηκε από αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών το περασμένο καλοκαίρι(2019), στο θέμα της ψύξης άψογος, δεν είχα ποτέ θέμα με νερά ή "χιόνια" εντός του θαλάμου ψύξης, και ελάχιστες ώρες ακούγεται να λειτουργεί άρα θαρρώ ότι κραταει την ψύξη. Ωστόσο, πριν 3 μερες εντελώς τυχαία τον κούνησα και είδα ότι είχε αρκετά νερά από κάτω, τον σήκωσα ελαφρώς και είδα ότι το κάτω μέρος του που είναι από ένα υλικο σαν φελιζολ είναι μούσκεμα και έσταζε νερό, όχι ασταμάτητα, περισσότερο σαν πολλή υγρασία θα έλεγα αλλά ήταν μεγάλη η ποσότητα οπότε νομίζω είχε καιρό, επίσης πάνω στο φελιζολ είχε και στάμπες μαύρης μούχλας κλασσικής από υγρασία που έχει καιρό εκεί. Τον έκανα απόψυξη, τον καθάρισα, τον άφησα κλειστό 2 μέρες και τον ξαναεβαλα χθες, άδειο από τρόφιμα, σήμερα το πρωί πάλι αυτό το κάτω μέρος είναι μες την υγρασία...το ακουμπάω και είναι βρεγμένο. Δεν στάζει ακόμα, αλλά αν το αφήσω κάνα 2-3 μέρες θα στάζει.
    IMG_20210104_143230.jpg

Τι πρόβλημα μπορεί να έχει; Μπορώ κάτι να κάνω;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Error404-247 : 08-01-21 στις 12:43

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Νερά προφανώς της αποχέτευσης είναι (συμπυκνώματα), ρίξε μια ματιά στο μοτέρ, συνήθως έχει ένα πλαστικό λεκανακι στο πάνω μέρος πέφτουν μέσα τα νερά ψύχουν το μοτέρ και η θερμοκρασία του τα εξατμίζει,

Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Stavros
    Περιοχή
    Thessaloniki

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΣΚΛΗΚΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νερά προφανώς της αποχέτευσης είναι (συμπυκνώματα), ρίξε μια ματιά στο μοτέρ, συνήθως έχει ένα πλαστικό λεκανακι στο πάνω μέρος πέφτουν μέσα τα νερά ψύχουν το μοτέρ και η θερμοκρασία του τα εξατμίζει,

Δεν έχω κάποια άμεση πρόσβαση στο μοτέρ, από πλάγια έχει μόνο που είναι και οι αεραγωγοί, να το ξεβιδωσω να δω εκεί μέσα;
    IMG_20210108_132121.jpg

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Ισχύει η εγγύηση σου;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Stavros
    Περιοχή
    Thessaloniki

Προεπιλογή

Ισχύει η εγγύηση σου;

Ναι, αλλά αν δεν είναι κάτι σοβαρό που μπορώ να φτιάξω άμεσα θα το προτιμούσα, γιατί δεν ξέρω πως να το μεταφέρω αυτό το μπαούλο σε σέρβις ειδικά αυτή την εποχή με την καραντίνα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Stavros
    Περιοχή
    Thessaloniki

Προεπιλογή

Εννοως δηλαδή ότι είναι πρόβλημα έτσι; Δεν είναι φυσιολογικό να στάζει ο καταψύκτης έτσι;

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Ε τότε ξεβιδωσε να ξεθάψεις το μοτέρ , και οπτικά δες αν έχει σπάσει το λεκανακι ή έχει φύγει το σωληνάκι απορροής , ρίξε και λίγο νερό εσωτερικά του ψυγείου υπάρχει στην πλατη κάποιο λούκι , και παρατήρησε που βγαίνουν αυτα

Το avatar του χρήστη ΗΝ1984
    Μέλος
    Όνομα
    ΤΑΣΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Μιλάμε για μπαούλο καταψύκτη. Ποια αποχέτευση, ποια συμπυκνώματα, ποιο λεκανάκι και ποια νερά βρίσκεις σε τέτοια συσκευή;

Το avatar του χρήστη ΗΝ1984
    Μέλος
    Όνομα
    ΤΑΣΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Error404-247 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω ένα καταψύκτη united(United UCR 1427E) ο οποίος αγοράστηκε από αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών το περασμένο καλοκαίρι(2019), στο θέμα της ψύξης άψογος, δεν είχα ποτέ θέμα με νερά ή "χιόνια" εντός του θαλάμου ψύξης, και ελάχιστες ώρες ακούγεται να λειτουργεί άρα θαρρώ ότι κραταει την ψύξη. Ωστόσο, πριν 3 μερες εντελώς τυχαία τον κούνησα και είδα ότι είχε αρκετά νερά από κάτω, τον σήκωσα ελαφρώς και είδα ότι το κάτω μέρος του που είναι από ένα υλικο σαν φελιζολ είναι μούσκεμα και έσταζε νερό, όχι ασταμάτητα, περισσότερο σαν πολλή υγρασία θα έλεγα αλλά ήταν μεγάλη η ποσότητα οπότε νομίζω είχε καιρό, επίσης πάνω στο φελιζολ είχε και στάμπες μαύρης μούχλας κλασσικής από υγρασία που έχει καιρό εκεί. Τον έκανα απόψυξη, τον καθάρισα, τον άφησα κλειστό 2 μέρες και τον ξαναεβαλα χθες, άδειο από τρόφιμα, σήμερα το πρωί πάλι αυτό το κάτω μέρος είναι μες την υγρασία...το ακουμπάω και είναι βρεγμένο. Δεν στάζει ακόμα, αλλά αν το αφήσω κάνα 2-3 μέρες θα στάζει.
    IMG_20210104_143230.jpg

Τι πρόβλημα μπορεί να έχει; Μπορώ κάτι να κάνω;

Να βυθίσεις ένα λεπτό κατσαβίδι στη μόνωση του πάτου για να δεις το πάχος της. Εάν είναι περί τους τρεις πόντους, βρες αρμαφλέξ επιφάνεια, όχι σωλήνα, δυο-τρεις πόντους πάχος και κόλλησε το στο ήδη υπάρχον.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Stavros
    Περιοχή
    Thessaloniki

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΗΝ1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να βυθίσεις ένα λεπτό κατσαβίδι στη μόνωση του πάτου για να δεις το πάχος της. Εάν είναι περί τους τρεις πόντους, βρες αρμαφλέξ επιφάνεια, όχι σωλήνα, δυο-τρεις πόντους πάχος και κόλλησε το στο ήδη υπάρχον.
    Το θέμα δεν είναι από πού προέρχονται τα νερά όχι να τα μπαλωσω. Είναι λογικό να τρέχει νερό; Και δεν μιλάμε για σταγόνες...ήδη τώρα έκλεισε 24ωρο σε λειτουργία και ήδη στάζει. Από πού είναι αυτά τα νερά; Αν ήταν θέμα κακής μόνωσης θα είχε διαφορά στη ψύξη θα δούλευε συνέχεια κάτι τέλος πάντων ...σωστά; Μάλλον θα απευθυνθώ σε σερβις...ας ελπίσω ότι δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό και δεν θα πληρώσω όσο το πήρα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Άλλη] Νερά από Κατάψυξη στο κάτω μέρος του ψυγείου
    από panosbas στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-01-21, 17:25
  2. [Whirlpool] 2 βαθμοί στο κάτω ράφι, 27 στο πάνω
    από gianndats στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-19, 20:13
  3. [Bosch] Τρυπα στο πισω μερος (πατωμα) του φουρνου
    από pap22 στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα