Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 2 από 2

Θέμα: L528400

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Πάτρα

Προεπιλογή L528400

Γεια σας στο forum είμαι καινούργιος Μόλις το έφτιαξα και θέλω τα φώτα σας όσον αφορά την αντλία πλυντηρίου
    Βάλθηκα λοιπόν να την καθαρίσω την καθάρισα είχε 12 χρόνια ανοιχτή και η σκύλα δούλευε
    το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν τελικά το έφτιαξα το θέμα διότι έκανα το λάθος να αφήσω την πλάτη ανοιχτή μήπως τυχόν και έχουμε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και έβαλα πλυντήριο και έφυγα θα μου πείτε Μέγα λάθος γιατί θα σας πω τη συνέχεια ήρθε ήρθε ήρθε από τις δονήσεις το πλυντήριο και ακούμπησε πάνω στην παροχή νερού το έγραψε λοιπόν το λάστιχο και ψέκασε όλο το πλυντήριο με νερά
    το άφησα σχετικά να στεγνώσει δουλεύει κανονικά το πλυντήριο έριξα w40 σε όλες τις επαφές εκτός από την πλακέτα μπροστά το άφησα να στεγνώσει και σήμερα το έβαλα μπροστά έβαλα το πρόγραμμα των 95 βαθμών με πρόκληση δούλεψε κανονικά το πλυντήριο αλλά σε κάποια φάση σταμάτησε και δουλεύει μόνο η αντλία και δεν ξεκίνησε το στύψιμο το κλεισα και από εκείνη τη στιγμή και μετά δουλεύει μόνο η αντλία ασταμάτητα ενώ μου δείχνει καταλαβαίνω ότι δεν έχει νερά μέσα.τι μπορεί να είναι?

Μέλος
    Όνομα
    Μαριος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Κολλημενος πεσσοστατης μαλλον.
    Φυσα το σωληνακι του μηπως εχει τιποτα μεσα.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας