-
προβλημα πλυσης και στιψιματος
παλιο siemens με enr wm 33010/08
ο καδος στην πλυση φερνει γρηγορες στροφες και με πολυ μικρη διαρκεια ενω δε στιβει καθολου οταν φτασει στο αναλογο προγραμμα.
καρβουνα πολυ καλα στο μοτερ.
εβγαλα την πλακετα και αλλαξα το triac και δυο πυκνωτες αλλα δεν αλλαξε κατι,καμια ιδεα?
-
-
Το triac ελεγχεται απο ενα ολοκληρωμενο. Να δεις αν δινει παλμους και αν οι αντιστασεις ειναι οκ. Αν υπαρχει diac να ελεγχθει. Τροφοδοσια δες αν εχεις. (πυκνωτης, αντισταση, ζενερ). Αντιστροφη κινηση γινεται;
-
-
-
-
Τσεκαρες την ταχογεννητρια ωμικα ; Μήπως έχει σπάσει ο μαγνήτης ; Αντιστροφή σου κάνει ,στροφές γρήγορες κάνει; αλλά σταματάει γρήγορα , υποψιάζομαι η πλακέτα σου δίνει εντολή για κάποιο αριθμό στροφών , υπάρχει τάση αναφοράς , ξεκινάει το μοτέρ , η ταχογεννητρια δεν λειτουργεί σωστά , έχουμε απόκλιση στον συγκριτη ,οπότε δεν έχουμε σωστούς παλμούς πυροδότησης στο triac. Ωμικα τα άκρα του tacho είναι γύρω στα 500 ωμ νομίζω ,ή γυρνά με το χέρι τον κάδο ή το ρότορα και μέτρα αν σου δίνει δείγμα από βολτ . Τώρα αν υπάρχει πρόβλημα στο συγκριτη δεν ξέρω τι να κάνεις.
Στάλθηκε από το FS8032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
το πιο πιθανο ειναι να εχεις θεμα με την ταχογεννητρια,επισης μετρα τα καλωδια της φυσας του μοτερ μηπως ειναι κανενα ψιλοσπασμενο
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης