Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Πλατεία Αττικής

Προεπιλογή schaub lorenz slf 27

Καλημέρα. Χθες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο ψυγείο schaub lorenz slf 27 που είχε να λειτουργήσει αρκετούς μήνες. To έβαλα σε λειτουργία χθες το βραδυ κατα τις 9.00. Ο θερμοστάτης κατάψυξης είναι στο 4 και της συντήρησης στο 3. Δεν έχει τρόφιμα μέσα παρα μόνο μπουκάλια με νερό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει σταματήσει καθόλου να λειτουργεί. Η θερμοκρασία στην συντήρηση είναι στους 3 βαθμούς (με θερμόμετρο ). Μίλησα με τεχνικό και μου είπε ότι δεν έχει θερμοστάτη αλλά αισθητήρες και αν δεν λειτουργούν έχω πρόβλημα... Έχετε κάποια ιδέα?

ευχαριστώ

Κώστας
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konapo : 09-07-19 στις 15:29

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Αφού διαβάσουμε το παρακάτω. ( πιθανό να αγόρασες αυτουνού το ψυγείο)
    http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=61879]
    Λέει ότι σε 2 ώρες πρέπει να φτάσει στους 4 - 5 βαθμούς (εσύ το έχεις από εχθές και δεν είναι το ίδιο για να το πάρουμε ως βάση ) . Ξεκίνησε το με ζεστό ψυγείο και δες αν θα κάνει επίσης 2 περίπου ώρες .
    Η Επισήμανση στο μήνυμα #4 για ρύθμιση θερμοστάτη στο 1 - 1,5 (από Komman ) δεν είναι ασήμαντη και ισχύει . Δοκίμασε το στο 1 .
    Η διαφορά που υπάρχει τώρα εδώ είναι ότι αν και αναφέρεστε σε ίδια μοντέλα εσείς λέτε και για ρύθμιση κατάψυξης , αλλά και ρύθμιση συντήρησης (ενώ στο παραπάνω link δεν αναφέρει κάτι τέτοιο και εννοεί μόνο 1 θερμοστάτη ρύθμισης για την κατάψυξη ) εσύ τι ρύθμιση κάνεις στην συντήρηση ? τι έχεις εκεί? κλαπέτο? (ενώ αναφέρουν στο link ότι η συντήρηση είναι σκέτο πλάτη ) και δεν υπάρχει λόγος ρύθμισης συντήρησης , γιατί αυτά τα ψυγεία που έχουν στην συντήρηση πλάτη ελέγχονται θερμοκρασιακά ανάλογα με την θερμοκρασία που ελέγχει ο θερμοστάτης της κατάψυξης .
    Αν άλλα λένε οι τάδε για το ίδιο μοντέλο και άλλα λένε οι άλλοι , πρέπει να γίνει ανάλυση τι ψυγείο είναι τελικά .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Πλατεία Αττικής

Προεπιλογή

καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου
    όχι δεν έχω πάρει το ψυγείο του τύπου..

το δικό μου είναι no frost και παραθέτω και δυο foto.
    έχει δύο ρυθμιστές (εναν στην κατάψυξη με κλίμακα από το 1-5 και εναν στην συντήρηση με κλίμακα από το 1-5 (με κόκκινο στην foto)
    Η θερμοκρασία της συντήρησης έχει πέσει στους 3 βαθμούς
    τα λάστιχα φαίνονται εντάξει. θα στείλω και άλλες ποιό αναλυτικές φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες
    ο ιδιοκτήτης (όχι γνωστός μου) υποστηρίζει ότι δούλευε σωστά και ότι το άλλαξε για να πάρει ένα μεγαλύτερο και δεν έχω λόγο να μη τον πιστέψω από τη μία φορά φυσικά που τον είδα και μου φάνηκε σοβαρός τύπος....

ελπίζω να μην πέταξα 140 ευρώ......

InkedScreenshot_20190709-153404_Facebook_LI.jpgScreenshot_20190709-153401_Facebook.jpg
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konapo : 09-07-19 στις 15:55

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-19, 22:44
  2. [Άλλη] Πρόβλημα με πλυντήριο SCHAUB LORENZ WA 5005
    από alexandrosh στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-06-19, 15:04

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι