Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή INDESIT WIA 602 επισκευή τυμπάνου

Καλησπέρα σας

Έχω το πλυντήριο του τίτλου και πριν δυο ημέρες άκουσα έντονους χτύπους του κάδου στο στύψιμο.

Κουνώντας τον κάδο με το χέρι κατάλαβα πως πρόκειται για σπασμένη βάση στον άξονα του τυμπάνου γιατί κουνιόταν ο κάδος αλλά πίσω η τροχαλία ήταν στη θέση της όσο τον κουνούσα.

Ο κάδος δεν είναι διαιρούμενος και είπα να πειραματιστώ με το να τον κόψω και να τον πιάσω με βίδες μετά την επισκευή βάζοντας και κάποια κόλλα για στεγανοποίηση.

Ανοίγοντας τον λοιπόν είδα πως ο κάδος έχει τραυματιστεί και έχει τρυπήσει καθώς ακουμπούσε επάνω το τύμπανο κατά τη διάρκεια του στυψίματος.

Θα ήθελα τις γνώμες των ειδικών για το πως να κλείσω τις τρύπες που έχουν ανοίξει και γενικά συμβουλές που θα με βοηθήσουν στο σωστό κλείσιμο του κάδου. Τα ρουλεμάν φαίνονται καλά αλλά θα τα αντικαταστήσω μιας και μπήκα στον κόπο. ¶ξονα υπάρχει περίπτωση να βρω για αυτό το μοντέλο?

Τι λέτε; Αξίζει να συνεχίσω την απόπειρα επισκευής; Να διευκρινίσω πως το κάνω περισσότερο για πειραματισμό έχοντας ήδη στα υπόψη μου πως πάω για καινούριο πλυντήριο.

760C9B74-7A7F-49B5-A1EC-BCC06E733105.jpgA902BFCE-242A-4323-A5F6-A084748F47C5.jpgB0966699-3418-4591-A474-6C40EA8C3601.jpg3A793090-5C47-44D5-944E-9366CDBCB367.jpg383BE23C-DDB4-40AF-905D-935B2D158E8D.jpgB670E01B-5BFC-474E-93D1-CD74533854A7.jpg

Το avatar του χρήστη Gregpro
    Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν καταστρέφονται τα ρουλεμάν και δεν το καταλαβαίνεις εγκαίρως. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που τα ρουλεμάν δεν διαλύθηκαν.
    The Beatles battled the Rolling Stones in a parking lot and Led Zeppelin won.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

κι όμως τα ρουλεμάν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν υπήρχε βουητό ούτε τζόγος στο τύμπανο.

Έχει κανείς κάποια ιδέα για το που θα βρω ανταλλακτικό (άξονα για το τύμπανο)?

Σήμερα ρώτησα σε κατάστημα με ανταλλακτικά και μου είπαν πως πάει όλο μαζί (ολόκληρος ο κάδος) και δεν συμφέρει. Παρόλα αυτά θα μιλήσει με την εταιρία είπε μήπως υπάρχει κάτι.

Το avatar του χρήστη Gregpro
    Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Το θέμα είχε συζητηθεί στο παρελθόν, αλλά δεν θυμάμαι πότε για να σου στείλω link. Γενικά: Εάν ο πλαστικός κάδος είναι κόμπακτ και όχι με βίδες, όπως στην περίπτωσή σου, αν κοπεί για να ανοιχτεί, δεν ξανακολλάει με τίποτα. Πάει για πέταμα. Κάποιοι έχουν δοκιμάσει πατέντες, αλλά μετά από λίγες ημέρες ο κάδος ανοίγει. Για αυτό το λόγο το τύμπανο και ο κάδος πάνε μαζί. Αν αποφασίσεις να αγοράσεις νέο πλυντήριο και ψάχνεις κάτι με δυνατότητα επισκευής του κάδου, να είναι αθόρυβο και να έχει φθηνά ανταλλακτικά, ψάξε για LG. Κάποια μοντέλα της εταιρίας είναι πολωνέζικα, κάποια άλλα κινέζικα, αλλά η ποιότητα είναι ίδια. Εγώ και ένας συγγενής μου έχουμε LG, 3 χρόνια εγώ και 5 χρόνια ο άλλος, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η εταιρία κατήργησε τον ιμάντα και την τροχαλία και έβαλε το μοτέρ πίσω από τον κάδο. Δεν έχει καρβουνάκια και ιμάντα=αθόρυβο. Και οι πλακέτες του είναι πιο φθηνές σαν ανταλλακτικά απ'ότι άλλων εταιριών. Αν πάλι αποφασίσεις να κάνεις πατέντα, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.
    The Beatles battled the Rolling Stones in a parking lot and Led Zeppelin won.

Παρόμοια Θέματα

1. Αναζήτηση Service Manual για πλυντήριο INDESIT witxl 109
    από Spirost στο forum Αναζήτηση Service Manual
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-04-19, 19:17
  2. [Τελικός Ενισχυτής] Στόχος: επισκευή Target SD-2500
    από touristakos στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-19, 09:12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι