Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Post ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ - ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Καλημέρα σε όλους.Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τιμές επισκευών ( κυρίως όταν πρόκειται για συνεργασία με εταιρείες ). 1ον όσο αφορά τα χιλιόμετρα. Τι χρέωση υπάρχει ανα κμ? Ή αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος τιμολόγησης. 2ον. Χρέωση αντικατάστασης τετράοδης. 3ον Κόστος μεταφοράς στην έδρα του τεχνικού και επανατοποθέτηση. 4ον. Κόστος πλήρωσης υγρών. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    θηβα

Προεπιλογή

Πρώτον εάν είσαι ιδιώτης δεν σε ενδιαφέρει τι λεφτά παίρνει ο κάθε τεχνικός εντός εγγύησης,εάν είσαι επαγγελματίας είσαι σε λάθος φόρουμ εδώ στο θέμα κλιματισμού το 90% είναι ιδιώτες και επαγγελματίας δεν θα έλεγε δημοσιά έναν τιμοκατάλογο που έχει κάνει σύμβαση με μια εταιρεία.

Μέλος
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Καλημερα. Δεν είναι ιδιώτης φίλε μου Θανάση οπότε θα μπορούσες να με καθοδηγήσεις σε ποιο site να απευθυνθώ ? Ευχαριστω.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από θανασης 7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρώτον εάν είσαι ιδιώτης δεν σε ενδιαφέρει τι λεφτά παίρνει ο κάθε τεχνικός εντός εγγύησης,εάν είσαι επαγγελματίας είσαι σε λάθος φόρουμ εδώ στο θέμα κλιματισμού το 90% είναι ιδιώτες και επαγγελματίας δεν θα έλεγε δημοσιά έναν τιμοκατάλογο που έχει κάνει σύμβαση με μια εταιρεία.

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Fordakias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα. Δεν είναι ιδιώτης φίλε μου Θανάση οπότε θα μπορούσες να με καθοδηγήσεις σε ποιο site να απευθυνθώ ? Ευχαριστω.
    Κάνεις μία ερώτηση που αφορά χιλιομετρική αποζημίωση για τεχνικό και λες ότι δεν είναι ιδιώτης άραγε είναι επαγγελματίας.Μα περιμένεις από κάποιον μέσα στο νήμα να σου πει πόσα λεφτά θα πάρεις για να πας να κάνεις μία επισκευή??Εσύ δεν γνωρίζεις πόσο θέλεις να χρεώσεις την κάθε ώρα επισκευής και πόσο σου κοστίζει το κάθε χιλιόμετρο που διανύεις για να πας να το επισκευάσεις??Δεν ξέρω από ψυκτικά αλλά νομίζω τυποποιημένη απάντηση δεν υπάρχει στο ερώτημά σου.Και όσον αφορά στις συνεργασίες με εταιρίες ο κάθε ένας από εμάς έχει την δική του πολιτική χρεώσεων.
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Μέλος
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Ζήτησα κάποιες ενδεικτικές τιμές φίλε μου διότι δεν έχω εμπειρία από τέτοιου είδους κοστολόγηση. Τες πα....Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Καλή συνέχεια.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνεις μία ερώτηση που αφορά χιλιομετρική αποζημίωση για τεχνικό και λες ότι δεν είναι ιδιώτης άραγε είναι επαγγελματίας.Μα περιμένεις από κάποιον μέσα στο νήμα να σου πει πόσα λεφτά θα πάρεις για να πας να κάνεις μία επισκευή??Εσύ δεν γνωρίζεις πόσο θέλεις να χρεώσεις την κάθε ώρα επισκευής και πόσο σου κοστίζει το κάθε χιλιόμετρο που διανύεις για να πας να το επισκευάσεις??Δεν ξέρω από ψυκτικά αλλά νομίζω τυποποιημένη απάντηση δεν υπάρχει στο ερώτημά σου.Και όσον αφορά στις συνεργασίες με εταιρίες ο κάθε ένας από εμάς έχει την δική του πολιτική χρεώσεων.

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

Δεν γινεται να σου πει καποιος τιμη, για να καταλαβεις ειναι απλο δες τις παρακατω εικονες
    και σκεψου αν μπορει για την ιδια δουλεια να ειναι η ιδια τιμη.

tromaktiko.jpg 304074_2142641528479_1485667436_n.jpg

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας