Εχω μια Synchmaster T260 την οποια ειχα παρει πριν αρκετο καιρο , μπορω να πω πως δεν με απογοητευσε παιζοντας xbox και μετα ως μονιτορ στο PC . Τα χριστουγεννα μου εκανε ενα προβλημα ομως , αρχισε να αναβοσβηνει , θεωρισα πως ενδεχομενος ισως δεν παταει καλα το HDMI , οποτε δοκιμασα με D-Sub & DVI , το προβλημα δεν εφυγε ομως . Ομως το "αναβοσβημα" της δεν ειναι απλα ενα flickering του backlight , διοτι οταν το παρουσιαζει , ειναι σαν να κλεινει και ανοιγει ξανα , αναζητωντας σημα . η συχνοτητα που το κανει ειναι εντελος random , μπορει να μου το κανει 1 φορα την ημερα ή μπορει να το κανει 5-6 φορες σε ενα λεπτακι .
Μετα απο μια αναζητηση , ειδα πως και αλλος κοσμος ειχε ιδιο προβλημα και οτι το προκαλουσαν καποιο πυκνωτες . Ετσι την εδωσα σε εναν γνωστο μου ηλεκτρονικο , λεγοντας του το προβλημα καθως και την πιο πιθανη λυση με βαση αυτα που ειχα διαβασει .
Περασε ο καιρος και το πηρα πισω ... μου ειπε πως εκεινου δεν εκανε τιποτα , αλλα παρολαυτα αλλαξε του πυκνωτες . Ενθουσιασμενος , ελιωσα ολη μερα χωρις κανενα προβλημα . Ελα ομως που το επομενο πρωι μου το ξαναεκανε .
Αμα καποιος μπορει να δωσει τα φωτα του , θα ηταν υπεροχο!