Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Νέο Μέλος
    Όνομα
    διονυσης
    Περιοχή
    ζακυνθος

Προεπιλογή Τηλεόραση Phillips 28PT4403/00

Καλησπέρα σας.. Έχω μια τηλεόραση Phillips 28PT4403/00. Το πρόβλημα που μου κάνει είναι ότι ενώ το λαμπάκι του standby είναι αναμμένο δεν ενεργοποιείται η συσκευή. Την έχω πάει 4 φορές στον μάστορα και όταν την παίρνω επισκευασμένη υποτίθεται, δουλεύει όση ώρα την έχω ανοικτή από την πρώτη φορά και αν την κλείσω δεν ξαναπαίρνει μπροστά. Το φως του standby έχει μειωμένη ένταση..Μερικές φορές και μετά από ώρες το λαμπάκι του standby επανέρχεται στην κανονική του φωτεινότητα και ξαναπαίρνει μπρος. Παρακαλώ αν έχει κάποιος κάποια ιδέα ας μου απαντήσει...Ευχαριστώ πολύ όλους....

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

απο οτι βλεπω εισαι απο ζακυνθο. στα νησια και στα μικρα μερη βρισκεις συνήθως ... μαστορα. δεν βρισκεις τεχνικό. αυτο σημαινει οτι ακομη και εαν την επισκευαζει, την επισκευαζει προσωρινα. προφανως η βλαβη δεν επισκευαζεται με τον σωστο τροπο λογω ελλειψης τεχνογνωσιας και ανταλλακτικων.
    επειδη υποθετω οτι προκειται για crt τηλεόραση μαλλον δεν συμφερει η επισκευη της και η μετακινηση της σε τεχνικό.
    επίσης ενδιαφερον θα ειχε να μας πεις ποσο πληρωσες για αυτες τις 4 επισκεψεις, αν μπηκε καποιο ανταλλακτικο και αν ο μαστορας σου φαινεται μαστορας η σοβαρος τεχνικος.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    διονυσης
    Περιοχή
    ζακυνθος

Προεπιλογή

Μονο 30 ευρω πληρωσαμε την πρωτη φορα τα οποια ήθελε και να μας τα επιστρέψει. Ο μαστορας ειναι πολυ καλος και εχει και εχει το service σχεδον ολων των εταιρειων. Πηθανος να μην εχει εντοπίσει τη ακριβός συμβαίνει.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

καλος καλος αλλα δεν την ανοιγοκλεισε μερικες φορες? δεν την κρατησε λιγο στα μαγαζι του να δει πως συμπεριφερεται? οταν λες καλος τι εννοειες? εχει ταξη στο μαγαζι του? εχει εξοπλισμο? ειναι τακτικος? εχει γνωσεις? ενημερωνεται για τις νεες εξελιξεις?
    απο αυτα που εχω δει στην ζακυνθο ειδικα νομιζω οτι θα ειναι καποιος σαν τον τσακωνα στις βιντεοταινιες του 80 που εκανε επισκευες.

Μέλος
    Όνομα
    Στάθης
    Περιοχή
    Ν.Ιωνία - Αθήνα

Προεπιλογή

Έχω το ίδιο θέμα με μια samsung. Ανάβει μετά από ώρες. Αν τη κλείσεις και την ανοίξεις στα επόμενα 4-5 λεπτά που είναι ζεστή ανάβει διαφορετικά έχει κάνει και 36 ώρες(!!!!)

http://www.howtofixit.gr/forum/showt...554#post549554

άλλαξα όλη τη πλακέτα του τροφοδοτικού αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα, και σκέφτομαι να πάρω καινουργια. Είναι όμως κρίμα, γιατι αν ξεκινήσει, μετά δουλεύει μια χαρά.

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PARKER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω το ίδιο θέμα με μια samsung. Ανάβει μετά από ώρες. Αν τη κλείσεις και την ανοίξεις στα επόμενα 4-5 λεπτά που είναι ζεστή ανάβει διαφορετικά έχει κάνει και 36 ώρες(!!!!)

http://www.howtofixit.gr/forum/showt...554#post549554

άλλαξα όλη τη πλακέτα του τροφοδοτικού αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα, και σκέφτομαι να πάρω καινουργια. Είναι όμως κρίμα, γιατι αν ξεκινήσει, μετά δουλεύει μια χαρά.

samsung ?? πια ??
    μοντελο?
    αν εινε lcd 80% τροφοδοτικο
    αντε και ενα 20% mainboard

τροφοδοτικο new??
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pipilas : 25-02-14 στις 23:12

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

κοιτα τα 5 βολτ του standby νομιζω ενας 680μf/16 h 1000r/16 το κανει αυτο

Banned
    Όνομα
    Κώστantinos
    Περιοχή
    ΕΛΛΑΔΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deltak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σας.. Έχω μια τηλεόραση Phillips 28PT4403/00. Το πρόβλημα που μου κάνει είναι ότι ενώ το λαμπάκι του standby είναι αναμμένο δεν ενεργοποιείται η συσκευή. Την έχω πάει 4 φορές στον μάστορα και όταν την παίρνω επισκευασμένη υποτίθεται, δουλεύει όση ώρα την έχω ανοικτή από την πρώτη φορά και αν την κλείσω δεν ξαναπαίρνει μπροστά. Το φως του standby έχει μειωμένη ένταση..Μερικές φορές και μετά από ώρες το λαμπάκι του standby επανέρχεται στην κανονική του φωτεινότητα και ξαναπαίρνει μπρος. Παρακαλώ αν έχει κάποιος κάποια ιδέα ας μου απαντήσει...Ευχαριστώ πολύ όλους....
    κοιτα τα 5 βολτ του standby νομιζω ενας 680μf/16 h 1000r/16 το κανει αυτο

Νέο Μέλος
    Όνομα
    διονυσης
    Περιοχή
    ζακυνθος

Προεπιλογή

Σ'ευχαριστώ φίλε Κώστα ... Υπ' όψιν όμως ότι δεν είμαι τεχνικός, κατέχω ορισμένα βασικά λόγω παλιού επαγγέλματος,( Ασυρματιστής ΕΝ ) Σου επισυνάπτω ένα σχέδιο που έχω και σε παρακαλώ να μου σημειώσεις που ακριβώς να κοιτάξω....Ευχαριστώ..
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Διονύση κάπου το θέμα σου μπερδεύτηκε.
    Ο Κώστας (pipilas) απαντά στο ποστ#5 του Στάθη (PARKER) , ο οποίος παρεμπιπτόντως, κατά την γνώμη μου, κακώς έκανε την ερώτησή του στο δικό σου θέμα, επειδή πολύ απλά δεν έχει καμία σχέση η δική του τηλεόραση (Samsung και προφανώς τύπου LCD) με την δικιά σου (Philips τύπου CRT).

Όσο για την δική σου τηλεόραση, αν ο τεχνικός που την πήγες είναι όντως γνώστης και έχει σχετική εμπειρία με τις τηλεοράσεις αυτές (CRT),(οπότε θα έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες-μετρήσεις-ελέγχους για την επισκευή της), τότε πιθανών η βλάβη είναι λίγο πιο πολύπλοκη και θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο να την επισκευάσεις μόνο σου.
    Φιλικά.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. tv phillips 26 pfl3403/10
    από giorgos88 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-12-11, 12:13
  2. phillips 28pt4503/15
    από giorgos88 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-11, 19:50
  3. οριζοντιες γραμμες σε οθονη PHILIPS 28PT4403/00