Αναβαθμιση Pioneer SX850
Ο Pioneer Sx 850 δεν εχει τιποτα παραπανω να μας πει απο ολα τα vintage της ιδιας κατηγοριας και της ιδιας εποχης … Φυσικα και αυτο το συνοδευουν ολα τα αναλογα προβληματα οπως πυκνωτες και θεματα καθαριοτητας .
Οι λογοι που ριχνω λιγη περισσοτερη προσοχη στο συγκεκριμενο μηχανημα ειναι δυο :
1) Αρχικα γιατι το μηχανημα ειναι κατασκευασμενο με μια πολυ ιδιαιτερη λογικη οπου εχει 3 τασεις τροφοδοσιας μια για τον διαφορικο ενισχυτη σταθεροποιημενη , μια δευτερη για τον ενισχυτη τασεως ανυψωμενη , και μια τριτη μεγαλης ισχυος αλλα σχετκα χαμηλωμενη για τα οδηγα και τα εξοδου .
Ειναι προφανες οτι μια τετοια πρακτικη περιπλεκει παρα πολυ την κατασκευη του τροφοδοτικου και φυσικα ανεβαζει το κοστος .Αρα λοιπον οπως καθε τι το οποιο μπορει να προσφερει μια ποιοτητα εχει αφεθει στο παρελθον απο την στιγμη που ανεβαζει το κοστος . Δεν κρυβω οτι την πρακτικη αυτη την εχω ξαναδει και σε αλλλες εφαρμογες αλλα τωρα απλα πλεον εχω πεισθει οτι πρεπει να το δοκιμασω …καποια στιγμηγια κατασκευη στο κοντινο μελλον . \
2) Ο δευτερος λογος ειναι οτι το μηχανημα ανοικει σε ανθρωπο ο οποιος κανει αναπαλαιωσεις επιπλων και η δουλεια που εκανε στο παλιο ξυλινο καπακι ειναι απλα ερωτευσιμη , σε βαθμο που εχω την εντυπωση οτι πρεπει να του κανω προβολη με καθε τροπο μια και ειναι πολλοι οι χρηστες που θελουν να αναπαλαιωσουν ξυλινα καπακια απο μηχανηματα ηχου η ακομα και ηχεια .
Πολλες φωτο αλλα σιγουρα απολαυστικες .
Φιλικα Σακης Πετροπουλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()