Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή προβλημα τροφοδοσιας με τηλεοραση 14 αρα panasonic tc-14b3rc

καλημερα παιδες και καλως σας βρηκα.λοιπον παμε στο προβλημα μου εχω μια τηλεοραση 14 αρα panasonic.το βαζω στη πριζα ουτε το λεντ αναβει ουτε τιποτα ειναι τελειως νεκρη.το σασι της ειναι cp-375 τουλαχιστον ετσι γραφει απτο ψαξιμο που εκανα στο ιντερνετ μου λεει οτι ειναι σασι daewoo τελοςπαντων.χθες την ανοιξα περνει τα 230 v και κατευθειαν τα πηγενει σε ενα ptc κανει απομαγνησμο οθονης μου ειπαν αυτο και δεν εχει σχεσει γιατι το εβγαλα εγω αυτο και ειδα οτι απο κατω ειναι ραγισμενο λιγο αλλα δεν παιζει ρολο και ετσι δουλευη μου ειπαν.στα ποδαρακια 1 και 3 εχει ταση 230v.. λοιπον τι αλλο να κοιταξω καμια γνωμη?ξερει κανεις αυτη τη βλαβη?
    οπως καταλαβατε ειμαι ηλεκτρονικος της θεωριας πρωτη φορα ασχολουμε στη πραξη με αυτα.μονο που το σπουδασα δηλαδη..

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλώς ήρθες. Το σασί όντως είναι DAEWOO και η Panasonic το λέει Ζ-375.
    Μπορεί όντως να δουλέψει και χωρίς το ptc, απλά δεν θα κάνει απομαγνητισμό της οθόνης.
    Μέτρησε αρχικά τις τάσεις στους πυκνωτές C805 και C807 ,C818, C823, τσέκαρε τις αντιστάσεις R802, R804 .
    Μπορείς να αλλάξεις εξ' αρχής τους πυκνωτές C807, C808, C811 (έχουν μικρό κόστος και ίσως δημιουργούν πρόβλημα) ,αλλά να βάλεις πυκνωτές στους 105 C ^ο (βαθμούς Κελσίου).
    Μεγάλη προσοχή, επειδή υπάρχουν υψηλές και επικίνδυνες τάσεις σε διάφορα σημεία τις πλακέτας.Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς (ή δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ξέρεις σωστά) να κάνεις μετρήσεις στην πλακέτα υπό τάση, μην ρισκάρεις και πήγαινε την τηλεόραση σε κάποιο τεχνικό.
    Φιλικά.

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

καλημερα.η βλαβη λυθηκε.η τηλεοραση παιζει τελεια.το προβλημα ηταν στο πυκνωτη μετα τη γεφυρα ο πυκνωτης ειχε χασει την χωρητικοτητα του.την αλλαξα και δουλεψε μια χαρα.ευχαριστω παρα πολυ φιλε ezizu.

Παρόμοια Θέματα

1. [Video] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ VIDEO PANASONIC
    από lefteris_gr στο forum DVD/BD Player & Video
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-21, 09:16
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-13, 19:28
  3. Βοηθεια για επισκευη-αλλαγη θηλυκου τροφοδοσιας LAPTOP
    από calamus στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-05-12, 00:42
  4. [DVD Player] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ DVD PANASONIC HT-SA75