Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Philips 37pfl8404h

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή Philips 37pfl8404h

Καλησπέρα σας, έχω μια τηλεόραση Philips 37pfl8404h και πρίν λίγο καιρό όταν πήγα να την ανοίξω είχε ήχο αλλά όχι εικόνα, την έκλεισα και την ξανάνοιξα και όλα καλά, σήμερα μου έκανε το ίδιο αλλά δε διορθώθηκε με επανεκκίνηση της οπότε πήρα ένα φακό και είδα ότι είχα εικόνα αλλά καθόλου φώς, γνωρίζω από επιδιορθώσεις υπολογιστών οπότε αντίστοιχα σε ένα τέτοιο πρόβλημα σε υπολογιστή θα έλεγα οτι φταίει ο inverter, από τηλεοράσεις όμως δε γνωρίζω καθόλου, γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να φταίει;; ευχαριστω!

Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Ρίξε μια ματιά εδώ. Νομίζω ότι θα σε καλύψει απόλυτα ...

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Παναγιώτης_autom Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα σας, έχω μια τηλεόραση Philips 37pfl8404h και πρίν λίγο καιρό όταν πήγα να την ανοίξω είχε ήχο αλλά όχι εικόνα, την έκλεισα και την ξανάνοιξα και όλα καλά, σήμερα μου έκανε το ίδιο αλλά δε διορθώθηκε με επανεκκίνηση της οπότε πήρα ένα φακό και είδα ότι είχα εικόνα αλλά καθόλου φώς, γνωρίζω από επιδιορθώσεις υπολογιστών οπότε αντίστοιχα σε ένα τέτοιο πρόβλημα σε υπολογιστή θα έλεγα οτι φταίει ο inverter, από τηλεοράσεις όμως δε γνωρίζω καθόλου, γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να φταίει;; ευχαριστω!

Ν.ΚΟΥΡΦΑΛΗΣ-Θ.ΛΟΛΟΣΙΔΗΣ Ο.Ε.
    Διεύθυνση
    ΒΑΣ.ΟΛΓΑΣ 245., ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 54655
    Τηλέφωνο
    2310402760

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andyferraristi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρίξε μια ματιά εδώ. Νομίζω ότι θα σε καλύψει απόλυτα ...
    δεν έχει καμία σχέση το μόνιτορ με την τηλεόραση

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν έχει καμία σχέση το μόνιτορ με την τηλεόραση

Πως δεν έχει? Μια τηλεόραση είναι ουσιαστικά ένα monitor με ήχο (που έχουν και τα monitor πλέον), και tuner ...

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andyferraristi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως δεν έχει? Μια τηλεόραση είναι ουσιαστικά ένα monitor με ήχο (που έχουν και τα monitor πλέον), και tuner ...

το μόνιτορ αν έχει πρόβλημα στο ινβερτερ αν του δώσουμε απο εξωτερική πηγή τάση ξεκινάει(ανάβει το πάνελ), στην τν αν κάνουμε το ίδιο κόβει η τηλεόραση μπορείς να εξηγήσεις γιατί;

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    το μόνιτορ αν έχει πρόβλημα στο ινβερτερ αν του δώσουμε απο εξωτερική πηγή τάση ξεκινάει(ανάβει το πάνελ), στην τν αν κάνουμε το ίδιο κόβει η τηλεόραση μπορείς να εξηγήσεις γιατί;
    Η αλήθεια είναι ότι τη λεπτομέρεια αυτή δεν την γνώριζα και ζητώ συγνώμη. Νόμιζα ότι ισχύει αυτό που έγραψα στο post #4.
    Πάντως ψάχνοντας (για να το ελαφρύνω και λίγο), βρήκα αυτό.

Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    γιαννιτσα

Προεπιλογή

φιλε ανδρεα μην κουραζεις το μυαλο σου......

δεν ειναι σιγουρο οτι εχει καμενες λαμπες το panel

το προβλημα που εχει η τηλεοραση του παναγιωτη μπορει να οφειλεται απο 100 διαφορετικους λογους

ειναι σαν να ρωταει καποιος .....δεν περνει μπρος το αμαξι

και εμεις να τον απανταμε αμεσως πως να κανει μετατροπη τις απο πλατινες σε ηλεκτρονικη αναφλεξη

ενω μπορει να εχει βουλωμενο φιλτρο βενζινης.....χαλασμενο πολλαπλασιαστη.....χαλασμενο μπουζι.....χαλασμενο μπουζοκαλωδιο.....και αλλους 100 λογους

τωρα σχετικα με το βιντεακι.....για να κανεις μια τετοια μετατροπη πρεπει να εισαι παρα μα παρα μα παρα πολυ σχετικος με το αντικειμενο

(αν και πολυ αμφιβαλω γιαυτην την μετατροπη.........τα led αυτα εχουν εντελως διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τα λαμπες του πανελ......εκτος και αν δωσεις τα led ρευμα απο εξωτερικο τροφοδοτικο.....πηρε το ματι μου ενα τροφοδοτικο απο pc)

οποτε για την περιπτωση του παναγιωτη η καλυτερη λυση ειναι η λυση του νικου
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη freecom : 25-05-13 στις 23:22

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Προφανώς το video αυτό το ανάρτησα χάριν αστεϊσμού και μόνο. Σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν το ανέβασα για λύση στο πρόβλημα.
    Κατά τα άλλα, ευκαιρείας δοθείσης πείτε κου σας παρακαλώ, αυτό που αναφέρει ο Νίκος ισχύει και για τα monitor TVs (διευκρινίζεται ότι η λέξη monitor προηγείται) ...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από freecom Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειναι σιγουρο οτι εχει καμενες λαμπες το panel
    Οι καμένες λάμπες δεν είναι το πρόβλημα αφού η τηλεόραση όταν αποσυνδέεται από την τροφοδοσία και την ξανασυνδέω μου βγάζει για κάποια δευτερόλεπτα το λογότυπο της Philips κανονικά και μετά χάνεται ο φωτισμός! Τελικά μάλλον θα ακολουθήσω την απάντηση του Νίκου αλλά σε κάποιο κατάστημα στην Ξάνθη μιας και μένω εδώ πλέον
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Τελικά επισκεύασα μόνος μου την τηλεόραση, έφταιγε όντως ο inverter και συγκεκριμένα 2 κεραμικοί πυκνωτές.

11. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Παναγιώτης_autom για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

angel_grig (15-06-13)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία