Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Σέρρες

Excamation Acer 5552 notebook.

Καλησπερα παλικαρια.εχω ενα Acer 5552 notebook 2 χρονων.πριν κανα 2μηνο στο ακυρο αρχησε να κολλαει σε σημειο να σηκωνει 2 καρτελες στον chrome.Εψαξα σε απειρα φορουμς για το ιδιο προβλημα και βρηκα αρκετα παρομοια αλλα δεν ειδα κανεναν να λεει οτι το παθε ξαφνικα το pc του.Η cpu σε αδρανεια ειναι στα 30-40%
    και αν ανοιξω εναν browser ανεβοκατεβαινει 40-100.Στα games(οχι πολυ βαρυα) ειναι σταθερα στα 100%.
    Τρεχει καμια 80 διεργασιες το pc αλλα απ την αρχη ηταν ετσι οποτε υποθετω οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα.καμια εξωτερικη συσκευη δεν ειχα συνδεσει πριν το παθει.ηταν κυριολεκτικα στα καλα καθουμενα.
    Overheating problem δεν ειναι γιατι εχω ψυκτρα και καθαριζω συχνα και τα fans.
    Καμια ιδεα τι μπορει να χει γινει?
    Οτι μπορει να σας διευκολυνει πειτε το μου.

Windows 7 Home Premium 64bit SP1
    AMD Athlon II P320 Dual-Core Processor
    3GB RAM
    ATI Mobility Radeon HD 4200 Series.

Το avatar του χρήστη chrisrer
    Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από akerwtos. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα παλικαρια.εχω ενα Acer 5552 notebook 2 χρονων.πριν κανα 2μηνο στο ακυρο αρχησε να κολλαει σε σημειο να σηκωνει 2 καρτελες στον chrome.Εψαξα σε απειρα φορουμς για το ιδιο προβλημα και βρηκα αρκετα παρομοια αλλα δεν ειδα κανεναν να λεει οτι το παθε ξαφνικα το pc του.Η cpu σε αδρανεια ειναι στα 30-40%
    και αν ανοιξω εναν browser ανεβοκατεβαινει 40-100.Στα games(οχι πολυ βαρυα) ειναι σταθερα στα 100%.
    Τρεχει καμια 80 διεργασιες το pc αλλα απ την αρχη ηταν ετσι οποτε υποθετω οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα.καμια εξωτερικη συσκευη δεν ειχα συνδεσει πριν το παθει.ηταν κυριολεκτικα στα καλα καθουμενα.
    Overheating problem δεν ειναι γιατι εχω ψυκτρα και καθαριζω συχνα και τα fans.
    Καμια ιδεα τι μπορει να χει γινει?
    Οτι μπορει να σας διευκολυνει πειτε το μου.

Windows 7 Home Premium 64bit SP1
    AMD Athlon II P320 Dual-Core Processor
    3GB RAM
    ATI Mobility Radeon HD 4200 Series.
    καλησπερα φιλε μου, το προβλημα σου ειναι καθαρα θεμα λογισμικου...η τσεκαρε για ιο η δες ποιο προγραμμα απασχολει τον επεξεργαστη σου σε κατασταση αδρανειας η φορματ

Το avatar του χρήστη xrhstos1978
    Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

μηπος εχεις το AVAST ? αν ναι βγαλτο.

Το avatar του χρήστη George3
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Kαι το kaspersky καθυστερεί πολύ τον Η/Υ...
    Με τους άλλους browser (Internet Explorer , mozilla κτλ.) σου κάνει τα ίδια?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Ευχαριστω για το ενδιαφερον μαγκες.ναι εχω avast αλλα οσο εχω ψαξει ειναι απ τα πιο ελαφρα και αξιοπιστα a/v.για ιους το χω κανει scan το pc και με malwarebytes και με το avast.εχει βρει 2-3 αλλα και παλι το προβλημα εχει παραμεινει.επισης ειχα αρχησει το overclocking με rivatuner και msi ab και οταν το φτανα στα ορια κολλουσε αλλα τα γυρισα ολα στα default και τα σβησα αυτα τα προγραμμα.επισης με ccleaner και με advanced system care το καθαριζω το pc.αλλα διαφορα δεν βλεπω.το μονο που σκεφτομαι ειναι το φορματ αλλα και παλι εγινε απ την μια μερα στην αλλη,οχι με την παροδο του χρονου.οποτε πιστευω οτι θα υπαρχει μια λυση εκτος απο φορματ(btw δεν εχω και τα win7 ουτε τους drivers.)

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] acer
    από sweetmarykal στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-01-13, 15:17
  2. Laptop acer
    από electricalgian στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-11, 23:21
  3. acer AL1751W
    από tao στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 15