Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: προβλημα

Το avatar του χρήστη pinboy
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Νίκαια

Προεπιλογή προβλημα

Καλησπερα εχω το παρακατω κλιματιστικο fuji electric rs-9ua ( reverse cycle ) παρουσιαζει το εξης προβλημα ενω δουλευει κανονικα ειτε ζεστη ειτε κρυο καποια στιγμη σταματαει τελειως και αναβει το πρασινο λαμπακι και μενει νεκρο για ωρες εκτος αν πας και το σβησει απο την ασφαλεια του για κανενα 20λεπτο και ξεκινα παλι αλλα ειναι σιγουρο οτι θα το ξανακανει ο ψυκτικος που το ειδε λεει οτι ειναι καθαρα ηλεκτρονικο το θεμα τι να κοιταξω ? συμφερει να φτιαχτει ? στα μανουαλ που κοιταω δεν γραφει να ειναι inverter υπαρχει καποιο κοθμπι τεστ να μας δειξει τιποτα ?\ευχαριστω εκ τον προτερων

Το avatar του χρήστη DIATHERM
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

καλησπερα αναβοσβηνει το λαμπακι ή αναβει και μενει αναμενο...
    η εξωτερικη μοναδα δουλευει...?
    η με το που παει να παρει η μοναδα εξω βγαζει το error...?

Το avatar του χρήστη pinboy
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Νίκαια

Προεπιλογή

Θα το παρατηρησω και θα σου πω σιγουρα
    Μαλλον ομως εχω κανει λαθος και το τυπο του κλιματιστικου μου θα το κοιταξω

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pinboy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα εχω το παρακατω κλιματιστικο fuji electric rs-9ua ( reverse cycle ) παρουσιαζει το εξης προβλημα ενω δουλευει κανονικα ειτε ζεστη ειτε κρυο καποια στιγμη σταματαει τελειως και αναβει το πρασινο λαμπακι και μενει νεκρο για ωρες εκτος αν πας και το σβησει απο την ασφαλεια του για κανενα 20λεπτο και ξεκινα παλι αλλα ειναι σιγουρο οτι θα το ξανακανει ο ψυκτικος που το ειδε λεει οτι ειναι καθαρα ηλεκτρονικο το θεμα τι να κοιταξω ? συμφερει να φτιαχτει ? στα μανουαλ που κοιταω δεν γραφει να ειναι inverter υπαρχει καποιο κοθμπι τεστ να μας δειξει τιποτα ?\ευχαριστω εκ τον προτερων
    Παιδιά έχω και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα Fudji electric rsa09lkc. To κλιματιστικό αγοράστηκε και τοποθετήθηκε στα τέλη του Αυγούστου που πέρασε. Από την αρχή δεν δούλευε καλά, δηλαδή τότε που ήταν καλοκαίρι δεν έβγαζε πολύ ψύξη ή έβγαζε και μετά σταματούσε να βγάζει. Το είχα πει στην εταιρία από όπου και το αγόρασα και έστειλαν τον τεχνικό τους να το δει αλλά μου έλεγε ότι επειδή είναι στην σοφίτα έχει πολύ ζέστη και για αυτό το μηχάνημα δεν δουλεύει καλά. Μετά ήρθε Σεπτέμβριος και Οκτώβρης που δεν το άναβα οπότε και δεν ήξερα αν δουλεύει ή δεν δουλεύει. Με το που άρχισαν τα κρύα όμως και άρχισα να το χρησιμοποιώ είδα ότι το κλιματιστικό έχει όντως πρόβλημα!
    Δουλεύει (στην θέρμανση τώρα πλέον) για 30 λεπτά περίπου και μετά σταματάει και όση ώρα και να το αφήσεις δεν ξαναδουλεύει, και να του βάλεις την θερμοκρασία στους 30 πάλι δεν ξαναπαίρνει, ούτε αν αλλάξεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα την αλλάζει, δηλαδή αν τον βάλεις στο full δεν το κάνει. Αν το κλείσεις και το αφήσεις λίγα λεπτά και το ξανά ανάψεις πάλι θα δουλέψει για 30 λεπτά περίπου και μετά πάλι τίποτα.

Έχει έρθει ο τεχνικός, το έχει δει, του έχει μετρήσει πιέσεις κτλ τίποτα, σε κάποια φάση το έλυσε και μου είπε ότι η τετράοδη βάννα μάλλον έχει πρόβλημα έτσι και συνεννοήθηκαν με την αντιπροσωπεία της Αθήνας, όπου και τους έστειλαν την εξωτερική μονάδα.
    Αυτοί με την σειρά τους είπαν ότι το μηχάνημα από εκεί που δούλευε κανονικά ξαφνικά έριχνε πίεση και έκανε τα δικά του. Το έβαλαν στο κενό, (έτσι μου είπε ο τεχνικός, από ότι κατάλαβα είναι κάτι σαν να του καθαρίζουν το φρέον,) και μετά υποστήριξαν ότι το μηχάνημα έφτιαξε και δουλεύει κανονικά. Το πρόβλημα υποστήριξαν ότι πιθανόν οι σωληνώσεις μου να είχαν κάτι μέσα (οι σωλήνες υπήρχαν από παλιά αλλά δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί), έτσι είπαν στον τεχνικό να βάλει και ένα φίλτρο διπλής ροής στην χοντρή σωλήνα. Έτσι το έστειλαν πίσω το τοποθετήσαμε αλλά πάλι τα ίδια… Δουλεύει για λίγο και μετά σταματάει και όσες ώρες και να το αφήσεις δεν ξαναπαίρνει.
    Έχω απογοητευτεί τελείως. Έχω αγοράσει ένα μηχάνημα από το καλοκαίρι και ακόμα ταλαιπωρούμε και δεν δουλεύει, έχω αφιερώσει άπειρες ώρες να το παρακολουθώ και τίποτα.

Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ, ευχαριστώ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας