Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

UnHappy Θαμπά ποτήρια, άσπρες κηλίδες σε σκεύη (πλυντήριο πιάτων)

Έχω ένα 10ετές πλυντήριο πιάτων PITSOS DVF5311, που εδώ και μερικούς μήνες βγάζει θαμπά ποτήρια και άσπρες κηλίδες σε σκεύη.
    Το αλάτι αποσκλήρυνσης και το λαμπρυντικό είναι ΟΚ.
    Του έκανα δυο φορές καθαρισμό με προϊόν από το super market.
    Το πρόβλημα παραμένει.
    Καμιά ιδέα;

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Τι αποριπαντικο βαζεις?Ειχα το ιδιο προβλημα στο δικο μου AEG και αφου εσκασα να βρω τη βλαβη τελικα εφταιγε το αποριπαντικο.Η φτηνια τρωει τον παρα..Αν εχεις καλο αποριπαντικο τοτε οι πιο πολλες πιθανοτητες ειναι να εχει βλαβη η συσκευη αφαλατωσης.Θα το καταλαβεις αν σου τρωει γρηγορα το αλατι.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι αποριπαντικο βαζεις?Ειχα το ιδιο προβλημα στο δικο μου AEG και αφου εσκασα να βρω τη βλαβη τελικα εφταιγε το αποριπαντικο.Η φτηνια τρωει τον παρα..Αν εχεις καλο αποριπαντικο τοτε οι πιο πολλες πιθανοτητες ειναι να εχει βλαβη η συσκευη αφαλατωσης.Θα το καταλαβεις αν σου τρωει γρηγορα το αλατι.
    Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες.

Μέλος
    Όνομα
    -
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Οι χειροτερες ειναι κατι ταμπλετες ιδιωτικης ετικετας(AB,Lidl κτλ) και κατι οικολογικες ταμπλετες τυπου planet.Το πλυντηριο πιατων μου ειναι γερμανικο Bosch,και ηταν αρκετα ακριβο οταν αγοραστηκε.Ενω το εχω 7 χρονια χωρις την παραμικρη βλαβη,μου εχει τυχει με φτηνιαρικες ταμπλετες στο κανονικο προγραμμα 55° να μου αφησει 3 φορες την ταμπλετα μισοαδιαλυτη στο τελος της πλυσης με αποτελεσμα να χρειαστει να το ξαναβαλω στο συντομο προγραμμα για να διαλυθει η ταμπλετα και να ξεπλυθουν τα πιατα.Κατι τετοια θελουν πολυ προσοχη ,διοτι αν δεν το παρεις χαμπαρι μπορει να φας απορρυπαντικο!Γενικα καλυτερα να προτιματε επωνυμες ταμπλετες οπως finish ή fairy.Μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβες,αλλα τουλαχιστον ειναι εγγυημενο οτι θα διαλυθουν σωστα και δεν θα αφησουν υπολειμμα στα πιατα σας.

Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Αυτο δεν ισχυει εγω εχω πλυντηριο πιατων της schaub lorenz μιας φθηνης εταιρειας και χρησιμοποιω ταμπλετες αλλα και σκονη του lidl εδω και 5 χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα μια χαρα πλενει και στο προγραμμα των 30 λεπτων απλα επειδη εδω εχουμε πολυ σκληρο νερο ρυθμισα να παιρνει παραπανω αλατι η ταμπλετα διαλυεται και στο προγραμμα των 30 λεπτων και τα νερα απο το 2ο ξεβγαλμα ειναι καθαρα...επισης οσο για τις fairy τις καψουλες μαπα δεν μου καθαρισαν καλα τα πιατα και μυριζαν

Το avatar του χρήστη stelakis1914
    Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Για τις fairy κι εγώ δεν έχω καλές εντυπώσεις. Τις είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και ξεχείλιζαν αφροί από κάθε οπή του πλυντηρίου.

Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Ναι εμενα στο τελος τα πιατα μυριζαν ασχημα και παντα τα ξεπλενω πριν τα βαλω και εκανα ενα τεστ τα εβαλα με υπολειμματα απο σαλτσες κτλ με fairy και δεν καθαρισαν καλα ενω στο ιδιο τεστ με του lidl ειχα αριστα αποτελεσματα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δήμος
    Περιοχή
    Παλαμάς

Προεπιλογή

Συμφωνώ απολύτως για το απορρυπαντικό πιάτων από τα lidl. Πλυντήριο aeg με το finish τα έβγαζε θαμπά, πιάτα και ποτήρια σε σημείο που σκεφτόμουν μήπως έχει βλάβη το πλυντήριο. Πριν από 2 χρόνια έτυχε και δοκίμασα από τα lidl και από τότε δεν τ' αλλάζω. Μερικές φορές μπορεί και το φτηνό να είναι καλύτερο!

Παρόμοια Θέματα

1. [Siemens] Πρόβλημα με πλυντήριο πιάτων
    από BILLY-FREE στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-15, 23:47
  2. [Siemens] πλυντήριο πιάτων SF55T551EU/02
    από SEAWOLF στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-08-15, 16:55
  3. [Candy] Πλυντήριο πιάτων Candy
    από spiroslouis7 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 9