story:
Καηκε το μηχανημα ...κεραυνος η σοβαρης διαρκειας υπερταση της ΔΕΗ ...δεν εμεινε Χριστος απο τον μετασχηματιστη . Πηγε στο σερβις καπου στη Σαντορινη και αφου φροντισαν να το εγκαταλειψουν ως αγνωστων λοιπων στοιχειων και αφου μακελεψουν καποιες ασφαλειες και τις μισες βιδες .... μαλιστα ...
Γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ αποδειξε no schematic available και ειναι επισης γνωστο οτι η HAFLER εχει κλεισει εδω και 10 χρονια η απλως την αγορασε η rockford για να την κλεισει ...τηλεφωνακι κατ ευθειαν στην HAFLER ( η οποια τουλαχιστον διατηρει ενα αληθινο site ) οπου ενα πολυ χαρουμενο τυπακι μου εστειλε στο μαιλ μου το σχηματικο πριν καν κλεισω το τηλεφωνο που τον πηρα ( βασικα εμεινα με το στομα ανοιχτο ) ....
Βρεθηκε τι μετασχηματιστης ηταν τελικα τοποθετηθηκε καινουργιος +ασφαλεια + μιση χουφτα πυκνωτες +ενα ρελε +ενα 7805 ουκ ολιγα λοιπον εγινε και ενα μικρο καθαρισμα συμμαζεμα οπου το αποτελεσμα ηταν θλιβερο ( τουλαχιστον ) απο οποια σκοπια και να το δει κανεις...
Περιμενεις απο κλατι τετοια μηχανηματα με τρανταχτα ονοματα να παιζουν παπαδες ...αμ δε !!!
Παρολο οτι ο προενισχυτης ειναι χτισμενος γυρω απο πολυ καλα Jfet ο επιλογεας εισοδου ηλεκτρονικος σειρας TC απλα εχει γελοιες επιδοσεις ακομα και οταν το μετρο ειναι το hifi τρελλο crosstalk θλιβερο ch separation ηχος χειροτερος και απο Γιαπωνεζικο δεκαετιοας 70,,,κριμα κριμα ...πραγματικα κριμα ..
Δεν ξερω τι εχει πεχτει εκει στη σειρα αυτη η οποια ειναι Taiwan σιγουρα παντως δεν ειναι η αντιπροσωπευτικη της εταιριας και προφανως δεν πρεπει να εχει και καμμια σχεση με τον τελικο ο οποιος ειναι φετατος και αρκετα καλυτερος ....
Το ραδιοφωνο ενω χαιρει πολυ καλης ευαiσθησιας ο ηχος του ειναι απαισιος χτισμενο γυρω απο κατι θλιβερα ολοκληρωμενα της Sanyo απο φορητα κασσετοφωνα ...
Ειναι το τεταρτο μηχανημα πιο φιαχνω απο αυτη την σειρα και μοντελο και ετσι ειμαι σιγουρος οτι δεν εχω καποιο προβλημα οπου και τα υπολοια τρια ηταν το ιδιο θλιβερα ...
πικτσουρς ...
![]()