Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Φωτεινή
    Περιοχή
    Αθήνα

UnHappy Βλάβη σε ψυγείο Bosch

Να σας πω τον πόνο μου, μήπως και έχει κανένας καμμια ιδέα;
    Έχω ένα ψυγείο Bosch κλασικό μοντέλο (κατάψυξη-συντήρηση-1.60), είχε δουλέψει για 3-4 χρόνια και μετά έμεινε κλειστό για 10 χρόνια. Όταν το άνοιξα είχε "φουσκώσει" εσωτερικά η πλάτη του ψυγείου στη συντήρηση, και ψύξη γιοκ. Η κατάψυξη λειτουργεί κανονικά και το μοτέρ δουλεύει συνεχώς. Δείτε τη φωτογραφία...
    Copy of DSC02499.jpg

Φώναξα λοιπόν έναν ψυκτικό της γειτονιάς, και αφού το μελέτησε..., είπε ότι δεν λειτουργεί με φρεον αλλά με κάτι άλλο που δεν το συγκράτησα, και για να μπορέσει να έχει ψύξη η συντήρηση πρέπει να κοπεί η πλάτη. Κόβει λοιπόν την πλάτη, πήρε και 30 και μου είπε να το αφήσω 36 ώρες για να μπορέσει να παγώσει.
    Όπως καταλαβαίνετε δεν έγινε τίποτα. Μάλλον πιάστηκα κορόιδο...
    Και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω;
    Έχει κανένας καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ακης
    Περιοχή
    θεσ/νικη

Προεπιλογή

Το ψυγειο σου λειτουργει με φρεον r600.Η πλατη φούσκωσε γιατι εχεις διαρροή στο στοιχείο.Αυτο ειναι πολυ σπάνιο και ειναι εργοστασιακή αμέλεια.Επισκευάζετε ομως.Αλλα η πλατη δεν θα ειναι οπως πριν.Να απευθυνθείς σε καλό συνάδελφο και οχι οποιον να ναι........

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Φωτεινή
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Έστειλα μήνυμα στο service της εταιρείας (Bosch) και αμέσως την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο ένας τεχνικός τους, και αφού τα είπα και σε αυτόν, μου είπε ότι η βλάβη αυτή προέρχεται από διαρροή του υγρού και ότι για να επισκευαστεί χρειάζεται αλλαγή όλη η πλάτη (πράγμα που μου είπε ότι δεν συμφέρει οικονομικά) και τελικά για να μην πολυλογώ, μου είπε να το πετάξω.
    Τα είπα και σε ένα φίλο μηχανολόγο που διδάσκει σε μια τεχνική σχολή και αφού μου ανέλυσε ότι το υγρό περνάει πρώτα από την κατάψυξη και μετά κατεβαίνει στην συντήρηση (γιαυτό και παγώνει η κατάψυξη) και ότι στη συντήρηση στην πλάτη, μόνωση και υγρό είναι κάτι σαν σάντουιτς και πιστεύει ότι από την αχρηστία έπαθε κάτι και "άνοιξε", μου είπε και αυτός να το πετάξω.
    Και τελικά με όλα αυτά δεν βρίσκω άκρη πουθενά, μου φαίνεται ότι θα φωνάξω κανέναν πακιστανό από τη γειτονιά, που μαζεύει παλιοσίδερα, να το πάρει. Tουλάχιστον να φάει ένας άνθρωπος ένα πιάτο φαϊ.
    Αϊ σιχτίρ, θυμάμαι ότι δούλευα ένα μήνα για να το πάρω...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mast4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ψυγειο σου λειτουργει με φρεον r600.Η πλατη φούσκωσε γιατι εχεις διαρροή στο στοιχείο.Αυτο ειναι πολυ σπάνιο και ειναι εργοστασιακή αμέλεια.Επισκευάζετε ομως.Αλλα η πλατη δεν θα ειναι οπως πριν.Να απευθυνθείς σε καλό συνάδελφο και οχι οποιον να ναι........

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ο Πακιστανός θα φάει ένα πιάτο φαΐ (και του αξίζει) .... ο άλλος που σου πήρε 30 ευρώ .... και σου είπε κιόλας να περιμένεις 36 ώρες (μάλλον για να προλάβει να φύγει όσο μακριά γίνεται αφού τα τσέπωσε πρώτα ) .... που θα τον βρούμε?

Το avatar του χρήστη j kalai
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vfotini Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φώναξα λοιπόν έναν ψυκτικό της γειτονιάς, και αφού το μελέτησε..., είπε ότι δεν λειτουργεί με φρεον αλλά με κάτι άλλο που δεν το συγκράτησα, και για να μπορέσει να έχει ψύξη η συντήρηση πρέπει να κοπεί η πλάτη. Κόβει λοιπόν την πλάτη, πήρε και 30 και μου είπε να το αφήσω 36 ώρες για να μπορέσει να παγώσει.
    Όπως καταλαβαίνετε δεν έγινε τίποτα. Μάλλον πιάστηκα κορόιδο...
    Και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω;
    Έχει κανένας καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
    Ωραιος, ο "συναδελφος".

Το avatar του χρήστη plouf
    Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Ιλιον,Αθήνα

Προεπιλογή

δοκίμασες να ξαναεπικοινωνήσεις με τον γείτονα και να του πεις οτι αυτό που πρότεινε δεν είχε αποτέλεσμα ?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Φωτεινή
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

του τηλεφώνησα, και μου είπε ότι αυτός έκανε ότι μπορούσε, αφού δεν λειτούργησε με το κόψιμο της πλάτης δεν μπορεί να γίνει τίποτα και να το πετάξω... ο άτιμος και είναι και γείτονας, δύο στενά παραπάνω μένει

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από plouf Εμφάνιση μηνυμάτων
    δοκίμασες να ξαναεπικοινωνήσεις με τον γείτονα και να του πεις οτι αυτό που πρότεινε δεν είχε αποτέλεσμα ?

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Δεν πειράζει .... είναι καλό που έχεις τέτοιον γείτονα κοντά σου . Γιατί αν κάποια φορά φτιάξεις κέικ και τύχει να "παραφουσκώσει" η πλάτη του . Θα ξέρεις ποιος είναι ιδανικός για να έρθει να στο "ξεφουσκώσει ".

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ακης
    Περιοχή
    θεσ/νικη

Προεπιλογή

Kοπελια μην αγχωνεσαι.Την πλατη την έκοψε περιμετρικά?Η απλά άνοιξε μια τρύπα?Στο ξαναλεω φτιάχνετε αλλα δεν θα ειναι αισθητικώς οπως ηταν.Πρεπει να να να κοπει ενα κοματι της πλατης προσεχτικά,να μπει μια ιδική κόλα που βαζουμε σε αυτες τις περιπτωσεις.Η συνεχεια για να ολοκληρωθει η επισκευη ειναι απο τον τεχνικο..........Ο τεχνικος αν δεν εχει την γνωσει για αυτο τοτε αστο.......Πρεπει κατα αρχην να εχει το καταληλο εργαλειο(εντοπισμος διαροων με υπερηχους)για να βρει ακριβος που ειναι το σκασιμο,και να μη χαλασει ολη την πλατη.Οσο και να σου το αναλύω τωρα δεν εχει νοημα.Το θεμα ειναι να εχει ορεξη ο τεχνικός(αλλα και γνωσεις)για να ασχοληθει.Τι να σου κανω,εισαι μακρια.θα μπορουσα να σου το επισκευασω εγω.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Κάτσε καλά βρε Άκη . όταν μας λένε ότι στην ουσία δούλεψε 3 χρόνια μόνο . και μέσα σε αυτά σάπισαν σωληνώσεις και στην "απραξία " ?
    ότι μπαλώματα και να το κάνεις πάλι μπαλωμένο θα είναι .... εκτός και ξηλώσεις τα πάντα και περάσεις νέες μονώσεις .... αλλά το κόστος? όσο σχεδόν ένα καινούριο .
    Πάντως μου κάνει εντύπωση που η Bosch (αν και θεωρείται μεγάλο όνομα) ....τα τελευταία χρόνια πιάνει με 400 την κατηφόρα !!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ψυγείο Bosch KG368 SBT πρόβλημα
    από Πέγκυ στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-07-11, 13:39

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •