εχω τον ενισχυτη technics su 600 και με μου αναβει ενα safety..το ψαξα και ειδα πως το τελικο στο SVI 3102Β μου βραχυκυκλωνει μια η αρνητικη τροφοδσια με την εξοδο ..φανταζομαι δεν φτιαχνεται παω για καινουργιο ολοκληρωμενο?
εχω τον ενισχυτη technics su 600 και με μου αναβει ενα safety..το ψαξα και ειδα πως το τελικο στο SVI 3102Β μου βραχυκυκλωνει μια η αρνητικη τροφοδσια με την εξοδο ..φανταζομαι δεν φτιαχνεται παω για καινουργιο ολοκληρωμενο?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΙ ...
πφφφ το περιμενα!αν και καποιοσ μου πως ανοιγεται και επισκευαζεται ισως αλλα και να γινεται θα ειναι πολυ δυσκολο για μενα!
Φίλε johny7 νομίζω πως δεν επισκεύαζεται ,θα πρέπει να το αντικαταστίσεις.Το πλαστικό κέλυφος ανοίγει ,αλλά μέσα δεν υπάρχουν εξαρτήματα που τα βρίσκεις στο εμπόριο,ούτε αναφέρεται κάποιο στοιχείο (τύπος ,νούμερο κ.λ.π) σχετικό με τα επιμέρους εξαρτήματα που υπάρχουν πάνω στην πλακέτα.Συνήθως στο SVI 3102 B καταστρέφονται τα FET εξόδου,οπότε μάλλον πρέπει να αγοράσεις καινούργιο ολοκληρωμένο.
παιδες ... μην φερνουμε την καταστροφη ..... 4 βιδες κρατανε το πισω μερος και τεσσερις την πλακετα στον πατο ... η προσοψη με την πλακετα ειναι με φισες το ολοκληρωμενο κοστιζει τζαμπα νομιζω 18 ευρω και σαν δουλεια δεν ειναι παραπανω απο ενα τεταρτο .
Σωστός ο sakis, εγώ προσπάθησα να το αναλύσω λίγο παραπάνω,γιατί για επισκεύη ολοκληρωμένου πρώτη φορά άκουσα.