Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Ηράκλεια Σέρρες

Προεπιλογή LCD TV AV MAIN BOARD 17MB26-2

καλημερα σας,
    εχω μια τηλεοραση σαμπ λορεντσ 37αρα ειχε προβλημα η μητρικη πλακετα αλλαξα πλακετα με τα ιδια στοιχεια (vestel 17MB26-2 260207) αλλα απο αλλη μαρκα απο χιτατσι, δεν τεριαζε το τηλεκοντρολ και εβαλα ενα απο χιτατσι.ξερει κανεις πως μπορουμε να μπουμε στο σερβις μοντ για να ρυθμισω παραμετρουσ του τουνερ και των εισοδων av hdmi κτλ?
    ευχαριστω

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

άνοιξε την πάτησε MENU,1,4,6,1 για να μπείς.
    το ic 604είναι η μνήμη άν θές βάλε την παλιά,και δες το ic 601 πάνω απ'τα rca να είναι το ίδιο δηλαδή ή αναλογικό ή DTV να μην έχεις πρόβλημα

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Ηράκλεια Σέρρες

Προεπιλογή

καλησπέρα, φιλέ Νίκο έκανα ότι μου είπες και ρύθμισα τη πλακέτα κανονικά έχω δυο προβλήματα α) όταν τη βάζω σε DTT πάει στη ψηφιακή και μόλις φεύγουν τα γράμματα μετά από λίγα δευτερόλεπτα τρεμοσβήνει το πάνελ και σβήνουν οι λάμπες μου το έκανε αυτό και στα hdmi άλλα μετά τη ρύθμιση της μνήμης δε μου το κάνει πια. όλα δουλεύουν κανονικά έκτος από το ψηφιακό.
    το άλλο πρόβλημα είναι ότι όταν την ανάβω μετά από λίγο σαν να κολάει η εικόνα κατά ένα τέταρτο της εικόνας από πάνω τη χωρίζει ενώ τα Τροία τέταρτα της είναι μαύρα, μετά μαυρίζει όλη με ένα περίεργο θόλωμα μετά επανέρχεται αυτό το κάνει κανα μίση ώρα στρώνει - χαλάει μετά μπορεί να παίζει καλά για 24 ώρες συνεχεία.
    την κουνάω τα φισάκια των τάσεων που παν από το τροφοδοτικό στη μακριά πλακέτα των ινβερτερ και στρώνει, επίσης όταν κάνει το πρόβλημα και τη χτυπήσω νε το κατσαβίδι πίσω στη πλακέτα των ινβερτερ πάλι στρώνει .υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε ψύχρες στα φισάκια η σε μη καλή επαφή των φις θύλακο αρσενικό?ευχαριστω

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

γιώργο το πρόβλημα με αυτές είναι ότι αλλάζουμε την main με άλλη το ίδιο και δεν παίζει π.χ η hitachi L37V01EA παίζει μόνο με δικιά της version.
    αν θές γράψε μου το μοντέλο να ψάξουμε λίγο παραπάνω, την shaub-lorenz την έχει πλέον ο Μανωλόπουλος και θα βγάλουμε άκρη

5. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

takisegio (09-09-11)

Παρόμοια Θέματα

1. Dead Board
    από navar στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-11-10, 00:47

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι